Reconnective Healing

Wat is Reconnective Healing?

Bij Reconnective Healing worden helende frequenties gebruikt die nog niet zo lang op aarde aanwezig zijn. Dr. Eric Pearl is de grondlegger van Reconnective Healing en hij ontdekte deze helende frequenties in 1993 in zijn praktijk waar hij als Chiropractor aan het werk was. Hij kon zijn cliënten genezen, zonder hen tijdens de behandeling aan te raken en stelde vast dat we met deze frequenties in staat worden gesteld om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn.

Reconnective Healing is meer dan alleen energie werk

Het is een al omvattende, brede bandwijdte van energie, licht en informatie. Deze frequenties werken op quantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel en bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen.

Tijdens een Reconnective Healing sessie word je afgestemd op een meer omvattende en hogere frequentie dan je ooit hebt meegemaakt. Deze frequentie bevindt zich op trillingsvelden die het volledige helende en evolutionaire spectrum van energie, licht en informatie bevatten. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om lichaamscellen en DNA weer in verbinding te brengen met hun oorspronkelijke blauwdruk van volmaaktheid. Reconnective Healing richt zich op deze blauwdruk met als doel balans en heelheid te brengen op de vlakken waar je het op dat moment nodig hebt. Niet jij bepaalt waar dit is, maar het universum.

In tegenstelling tot de tot nu toe bekende energie healing technieken, zoals Johrei, Reiki, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing worden de Reconnective Healing frequenties sterker en zetten zij meer uit als de afstand groter wordt. Het gaat in de kern niet over doen, maar over zijn en worden. Reconnective Healing transcendeert technieken. Het zorgt ervoor dat jij zélf de healing wordt. En dat gaat helemaal vanzelf.

Reconnective Healing is geen behandeling- of therapievorm

Het is veel meer dan alleen maar symptonen bestrijden van een fysiek ongemak. Deze frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen, op een hoger niveau met het universum en in een diepere verbinding met onszelf. Als resultaat van deze verbinding en verkregen balans ontvouwen zich vaak fysieke genezingen en geestelijke ontwikkelingen.

Reconnective Healing kan een ervaring zijn die je leven verandert

Als de balans tussen lichaam, geest en elk ander niveau hersteld is brengt dit innerlijke rust en vertrouwen. Je zal gaan ervaren dat helderheid, inzicht en nieuwe mogelijkheden zich vanzelf aandienen. De verbinding tussen jou en het universum zorgt ervoor dat de Reconnective Healing nog tot lang na de sessie door werkt.

Voor wie is Reconnective Healing geschikt?

In het algemeen kun je zeggen dat Reconnective Healing van betekenis kan zijn voor iedereen met een disbalans op lichamelijk, geestelijk of spiritueel gebied. Alleen al het voelen van de frequenties, het herkennen van de ‘staat van zijn’ en de rust die de frequenties met zich meebrengen zorgen voor een bijzonder gevoel.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand er voor kiest om een sessie in te gaan:

• uit balans zijn op geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied
• moe zijn, het even niet meer zien zitten, emotioneel zijn, te veel stress en druk op de schouders
• artritis, artrose, eczeem, buikpijnen, gewrichtspijnen
• ter ondersteuning bij kanker of na een zware operatie
• trauma, stress, vermoeidheid, spierpijnen, reuma, migraine
• spastische colon, fibromyalgie, ADHD

De hoop op genezing mag altijd aanwezig zijn, maar niet overheersen. Reconnective Healing is dan ook geen therapievorm, het bestrijdt geen symptomen. De healing die jij ontvangt is uniek en afgestemd op jouw welzijn. Een Reconnective Healing sessie brengt je dan ook altijd verder. En in de basis zal je vrijwel altijd ervaren dat de sessie je rust en vertrouwen brengt.

Hoe komt een Reconnective Healing sessie tot stand?

Tijdens een Reconnective Healing sessie lig je gekleed en op je rug op een massagetafel. Om zoveel mogelijk rust en ontspanning te bereiken is het aan te bevelen om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Mocht je daar behoefte aan hebben dan liggen er dekens klaar. Je wordt tijdens de sessie niet aangeraakt, je ogen zijn gesloten en je observeert met al je zintuigen wat je ervaart. Je kunt het vergelijken met een staat van meditatie. Gedurende de sessie richt jij je op je lichaam en neem je waar. Je bent met je gedachten in het hier en nu.

Meestal begin ik bij het hoofd of de voeten en stem ik mijn handen af op jouw energetische veld. In het begin zal ik op een korte afstand van je lichaam aan het werk zijn en gaandeweg de sessie neem ik meer afstand. Ik loop tijdens de sessie één tot drie rondes om de massagetafel, zodat de frequenties op alle delen van jouw energieveld verbinding hebben gelegd.

Welk resultaat geeft een Reconnective Healing sessie?

Het bijzondere aan een Reconnective Healing is dat de healing in een vorm komt die voor jou op dat moment past in je eigen proces. Iedere ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms voel je tijdens een sessie al wat gebeuren en soms neem je veranderingen waar in de eerste weken na de sessie. Een Reconnective Healing werkt altijd door, soms zijn dit weken en soms maanden. De healing komt altijd, maar kent verschillende soorten.

Veel mensen beschrijven de healing als een toestand van zeer diepe ontspanning en enorme rust of als een trance toestand waarbij je heel dicht bij je zelf bent. En dat beschrijft ook precies wat het is, je wordt herverbonden met je Zelf (reconnective = herverbindend), het is 'een staat van zijn'. In deze herverbonden toestand kan op elk mogelijk vlak healing ontstaan en kan je heel verschillende ervaringen hebben.

Hoe kun je jezelf voorbereiden?

Tijdens een sessie is het belangrijk dat je je probeert te ontspannen. Laat verwachtingen los en probeer je gedachten in het hier en nu te houden. Wat kun jij hier aan doen? Trek in ieder geval gemakkelijk zittende kleding aan en een paar warme sokken. En ook: vermijd stress. Zorg ervoor dat je niet overhaast vanuit huis vertrekt. Neem de tijd. Op de tafel krijg je, als je dat wilt, een deken over je heen. Tot slot: vermijd parfum of sterk geurende deodorant en bodylotion. Tijdens de sessie kun je veel waarnemen. Fysieke bewegingen, lucht verplaatsing, geluiden, geuren, smaken en kleuren.

Tijdens een sessie is het belangrijk dat je je ontspant en geen verwachtingen hebt. Hoe meer je los laat, hoe meer er komen kan.

Je sluit je ogen en probeert je te richten op het hier en nu. Neem simpelweg gewaar: Observeer.

Er zijn veel personen die een healing op afstand als heel effectief hebben ervaren. Je bent dan in je eigen omgeving. Floortje stemt op het afgesproken tijdstip af op jouw energieveld. Voorafgaande aan de sessie heb je contact per telefoon of mail met Floortje. Je hoeft alleen je naam te noemen, meer niet. De rest gebeurt vanzelf. Ervaar het zelf! Tijdens een sessie lig je op een comfortabele plek, zoals een bed of bank. Je sluit je ogen en probeert je bewust te richten op je eigen lichaam. Na de sessie heb je opnieuw contact met Floortje en vertel je wat je ervaren hebt.

Hoeveel sessies heb je nodig?

Geadviseerd wordt om drie Reconnective Healing sessies te nemen. Natuurlijk is één sessie ook goed, maar het beste resultaat wordt ervaren bij twee tot drie sessies. Het advies van Floortje is daarom: Blijf lang genoeg voor 3 sessies. De frequenties zijn dan zo totaal en krachtig dat het resultaat er hoe dan ook altijd is. De verbinding tussen de frequenties en jou hebben zich na drie sessies kunnen verstevigen waardoor de resultaten zich sterker zullen aandienen.
Er is geen richtlijn die bepaalt hoeveel tijd er tussen twee sessies in moeten zitten. Meestal is 1 tot 2 weken voldoende.

Voor tarieven klik hier

Uniek en persoonlijk

Hoe de healing uitpakt, is voor iedereen uniek en persoonlijk. Er zijn talloze voorbeelden van overal ter wereld waar mensen op wonderbaarlijke wijze genazen van talloze aandoeningen. Ondanks deze voorbeelden is het niet mogelijk om bij een healing garanties te geven van de resultaten. Een healing komt voor iedereen in de vorm die op dat moment goed is voor hem of haar. De ene keer is dat een grote verandering en de andere keer een (ogenschijnlijk) kleine verandering. Uit de ervaring van personen blijkt dat er daadwerkelijk iets gebeurt als ze op de massagetafel liggen. En ook naderhand delen ze allerlei veranderingen in hun gezondheid en welzijn. Voor mij staat het dan ook vast dat de frequenties, die tot stand worden gebracht door middel van Reconnective Healing, invloed hebben op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau.

Kun je met Reconnective Healing ook ziektes genezen?

In het kort: Met Reconnective Healing vindt genezing van de persoon plaats, niet van de ziekte. Het universum bepaalt wat jij op dat moment nodig hebt. Is dit een fysieke heling of een spirituele heling? Ik weet het niet. Ik ben onderdeel van de genezing, samen met de persoon op de massagetafel en de Reconnective energie. Lees hier meer over aansprakelijkheid.

Mocht je een sessie overwegen, probeer hier dan neutraal in te gaan. Ik adviseer je om vooraf niets te verwachten. Reconnective Healing vindt plaats tussen jou en het Universum. Hoe een Reconnective Healing uit pakt kan niemand voorspellen laat staan beheersen.