Praktijk voor Reconnective Healing & The Reconnection in Arnhem

In Arnhem-noord vind je praktijk Memorable. De praktijk is in 2015 opgericht door Floortje Janssen. Je kunt bij Memorable onder meer terecht voor Reconnective Healing sessies en voor The Reconnection. Reconnective Healing en The Reconnection zijn twee toepassingen van de Reconnective Healing frequenties waarbij uitwisseling van licht, informatie en energie tussen de persoon en het universum plaatsvindt, zodat heling mogelijk wordt.

Floortje geeft Reconnective Healing en The Reconnection sessies volgens de filosofie van The Reconnection®. Deze organisatie is opgericht door Dr. Eric Pearl en gevestigd in Amerika. Floortje is erkend Reconnective Healing® Practitioner en The Reconnection® Practitioner.
Alle sessies vinden plaats in de praktijk van Memorable of indien gewenst, bij Home of Zen. Reconnective Healing sessies kunnen ook op afstand plaatsvinden. Deze zijn minstens net zo effectief.

Reconnective Healing in Arnhem

Reconnective Healing is een krachtige manier van heling gericht op het terug in balans brengen van lichaam en geest. Reconnective Healing is sterk verschillend van andere healing technieken zoals Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing. Het overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Als je geluk hebt, komt je healing in de vorm die je gehoopt had;
Als je echt heel veel geluk hebt, komt je healing op een manier waar je niet eens aan had gedacht, een die het universum speciaal voor jou in gedachte had.

Het resultaat van één of meer healing sessies verschilt van persoon tot persoon. Het komt vaak in een vorm die je vooraf niet had verwacht. Zo zijn er personen die ervaren hebben dat er nieuwe deuren werden geopend zoals een nieuwe baan, een nieuwe partner, een nieuwe studie. Ook zijn ervaringen van personen die aangeven dat ze na een sessie sneller keuzes konden maken, beter grenzen konden bewaken of dat fysieke klachten afnamen. En ook zijn er ervaringen van mensen die aangeven dat ze positiever zijn gaan denken en meer rust vonden in de dingen die ze doen.

The Reconnection in Arnhem

The Reconnection verstevigt de verbinding met jezelf, de aarde en het universum en heeft tot doel om je versneld op je levenspad te brengen. De verbinding vindt plaats door lijnen en calibratiepunten boven en om het lichaam aan te brengen. Deze kun je niet met het oog zien. Deze punten geleiden licht, energie en informatie.

The Reconnection bestaat uit 2 sessies die je binnen 72 uur ontvangt. Heb je The Reconnection eenmaal ontvangen, dan ben je direct aangesloten op licht en informatie. The Reconnection wordt vaak bestempeld als een levensveranderende ervaring, omdat jouw levensdoel zich sterker zal gaan manifesteren. Dit gebeurt onder meer, doordat je beter aan voelt wat goed voor je is, je doelgerichter in het leven staat en doordat de signalen die op jouw pad komen sneller worden opgemerkt. Het is een evolutionair proces dat zich de gedurende je verdere leven zal blijven ontwikkelen.

Met Reconnective Healing word je geheeld op alle niveaus, met The Reconnection word je opnieuw verbonden met jezelf, de aarde en het Universum.