Persoonlijke Reading

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 0,00 per sessie

Wat is een Persoonlijke Reading?

Een Persoonlijke Reading is een 1 op 1 consult welke in totaal 45 minuten duurt. Afhankelijk van de vraag die je hebt is het mogelijk om te kiezen uit twee vormen van reading. Dit zijn:

1. Psychic Reading

2. Mediamieke Reading

Psychic Reading

Een psychic Reading bestaat uit een 1 op 1 consult waarbij je informatie ontvangt over jouw kern / jouw persoonlijkheid. Vooraf kun je de reading sturen door aan te geven waar je graag helderheid over wilt hebben. Je kunt kiezen uit een of meer specifieke thema's waar we ons op gaan richten in het consult. Dit zijn bijvoorbeeld gezondheid, werk, relaties, financieën en spiritualiteit. 

De afspraak vindt plaats in de praktijk van Memorable of bij jou op locatie. Tijdens de afspraak gebruik ik mijn vermogen tot heldervoelen, helderhoren en helderzien. Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom. Je krijgt helderheid en dit kan je helpen om volgende stappen te nemen. 

Mediamieke Reading

Tijdens een mediamieke reading ontvang je informatie over een of meerdere dierbaren uit je leven die niet meer bij leven zijn. Tijdens een mediamieke reading ontvang je gedeelde herinneringen uit het leven van deze persoon en relevante informatie. Het doel van een mediamieke reading is het brengen van comfort en healing enerzijds en anderzijds om aan te tonen dat de ziel altijd voort leeft, ondanks dat het fysieke lichaam er niet meer is.

Wat kan een Psychic Reading mij brengen?

Een reading geeft je inzicht in je overtuigingen, in je kwaliteiten en je valkuilen. Hierdoor sta je bewuster in het leven en ontvang je handvatten hoe je situaties kunt doorbreken of kunt aanpakken. Door me op jouw energieveld af te stemmen enerzijds en anderzijds informatie uit het universum te ontvangen kan ik je vertellen binnen een specifiek thema welke ervaringen, gedachten en gevoelens bij jou een rol spelen.

Hoe gaat een Reading in zijn werk?

Een reading duurt gemiddeld drie kwartier. We starten het gesprek gezamenlijk op. Daarna vertel ik je wat ik door krijg en na afloop kun je aangeven wat dit met je gedaan heeft en welke vragen je nog hebt. De reading vindt plaats in een ontspannen setting en is er vooral voor bedoeld om jou van informatie te voorzien. Het kost jou dus geen energie, sterker nog je krijgt er energie van.

Waarom is een Reading gratis?

In 2018 ben ik gestart aan een driejarige Mediumopleiding. Tijdens deze intensieve opleiding leren we om persoonlijke readingen te geven en om contact te maken met de ongeziene wereld. Met de ongeziene wereld worden de overleden dierbaren bedoeld. Zo lang als mijn opleiding nog duurt, zal ik alle readingen gratis verzorgen. Hierdoor word ik in staat gesteld om mezelf verder te ontwikkelen, om ervaring op te doen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Wat houdt een Reading niet in?

Tijdens een reading worden er geen toekomstvoorspellingen gedaan. Ook vertel ik je niet wat je moet doen in een bepaalde situatie. Ik vertel je alleen wat ik door krijg en dat kan jou inzicht en helderheid geven.
Tijdens een reading geef ik geen informatie over personen die niet bij het gesprek aanwezig zijn. Met andere woorden: ik zal geen psychic reading uitvoeren voor iemand die niet aanwezig is.

Welke hulpmiddelen worden er gebruikt tijdens een Reading?

Tijdens een reading kan het zijn dat ik gebruik maak van kleuren linten. Soms gebeurt dit, maar niet altijd. De kleuren linten geven inzicht in welke kleuren een plek in je leven in nemen en wat deze kleuren betekenen voor jou.
Op dit moment is het nog niet mogelijk om het consult op band op te nemen. Aangezien ik nog in opleiding ben, kan het zijn dat een vergissing gemaakt wordt. Wanneer de opleiding is afgerond verandert het tarief en is het mogelijk om het gesprek op te nemen. 

Reading voor je huisdier

Het is op dit moment nog niet mogelijk om een reading voor je huisdier te laten uitvoeren. Dit betreft zowel een psychic reading als een mediamieke reading. Dit zal in de toekomst wel mogelijk zijn. 

Een Online Reading kan dat?

Het is mogelijk om een online reading te ontvangen. De reading vindt dan plaats via Zoom, Teams of Skype. Je kunt mij via een persoonlijk bericht laten weten of je dit graag wilt. Tijdens een lockdown, coronacrisis, ziekte of wat voor reden dan ook kan het soms prettiger zijn om een reading op afstand te ontvangen. Het effect of de inhoud is identiek aan wanneer je de reading in mijn praktijk zou ontvangen. Hierin zit geen verschil.