Persoonlijke Reading (start tarief)

€ 25,00
Vul de volgende gegevens in voor het maken van een afspraak. Je wordt teruggebeld.

Wat is een Persoonlijke Reading?

Een Persoonlijke Reading is een eenzijdig gesprek waarbij je informatie ontvangt over je diepste kern, dat wat er in jou leeft. De afspraak vindt plaats in de praktijk van Memorable of bij jou op locatie. Tijdens de afspraak gebruik ik mijn vermogen tot heldervoelen, helderhoren en helderzien en ontvang je inzicht in thema's zoals gezondheid, werk en relaties. Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom.

Wat kan een Reading mij brengen?

Een reading geeft je inzicht in je overtuigingen, in je kwaliteiten en je valkuilen. Hierdoor sta je bewuster in het leven en ontvang je handvatten hoe je situaties kunt doorbreken of kunt aanpakken. Door me op jouw energieveld af te stemmen enerzijds en anderzijds informatie uit het universum te ontvangen kan ik je vertellen binnen een specifiek thema welke ervaringen, gedachten en gevoelens bij jou een rol spelen.

Hoe ga ik te werk tijdens een Reading?

Een reading duurt gemiddeld een uur. We starten het gesprek gezamenlijk op. Daarna vertel ik je wat ik door krijg en na afloop kun je aangeven wat dit met je gedaan heeft en welke vragen je nog hebt. De reading vindt plaats in een ontspannen setting en is er vooral voor bedoeld om jou van informatie te voorzien. Het kost jou dus geen energie, sterker nog je krijgt er energie van.

Waarom een opstart tarief?

In 2018 ben ik gestart aan de driejarige Mediumopleiding. Tijdens deze intensieve opleiding leren we om readingen te geven en om contact te maken met de ongeziene wereld. Met de ongeziene wereld worden de overleden dierbaren bedoeld die graag met ons in contact willen komen. Zo lang als mijn opleiding nog duurt, hanteer ik een start tarief. Hierdoor word ik in staat gesteld om mezelf verder te ontwikkelen, om ervaring op te doen en kun jij tegen een laag tarief mooie inzichten ontvangen. Dubbele winst dus!

Wat houdt een Reading niet in?

Tijdens een reading wordt er geen toekomstvoorspelling gedaan. Ook vertel ik je niet wat je moet doen in een bepaalde situatie. Ik vertel je alleen wat ik door krijg en dat kan jou inzicht en helderheid geven.
Tijdens een reading geef ik geen informatie over personen die niet bij het gesprek aanwezig zijn. Met andere woorden: ik zal geen reading uitvoeren voor iemand die niet aanwezig is.

Welke hulpmiddelen worden er gebruikt tijdens een Reading?

Tijdens een reading kan het zijn dat ik gebruik maak van kleuren linten. Soms gebeurt dit, maar niet altijd. De kleuren linten geven inzicht in welke kleuren een plek in je leven in nemen en wat deze kleuren betekenen voor jou.
Op dit moment wordt er nog geen opname apparatuur gebruikt om de reading op te nemen. Aangezien ik nog in opleiding ben, kan het zijn dat een vergissing gemaakt wordt. Wanneer de opleiding is afgerond verandert het tarief en zal er opname apparatuur aanwezig zijn.

Reading voor je huisdier

Het is op dit moment nog niet mogelijk om een reading voor je huisdier te laten uitvoeren.