Helen van een narcistische relatie

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van helen van een narcistische relatie?

Na de sessie sta je meer in verbinding met jezelf en heb je inzichten ontvangen over de narcistische relatie waar je in zit of hebt gezeten. Deze inzichten helpen jou om het geheel te kunnen overzien. Je ontvangt handvatten wat je kunt doen om te groeien en welke stappen in dit proces genomen kunnen worden. Het vertrouwen in jezelf, in wat je kunt en wat je waard bent, is hiermee toegenomen.  

Wat wordt bedoeld met een narcistische relatie?

Het begrip relatie wordt hier specifiek genoemd, omdat hiermee verwezen wordt naar iedere vorm van verbinding die je hebt of hebt gehad met een narcistisch persoon. Je kunt hierbij denken aan:

- dat je bent opgevoed door een narcistische ouder
- dat je een partner relatie hebt of hebt gehad met een man of vrouw met narcistische kenmerken
- dat je leidinggevende narcistische kenmerken heeft
- dat je zelf twijfelt of je een narcist bent of dat je kenmerken hebt. Je wilt hier inzicht in krijgen en waar nodig jezelf hierin helen.

Het kan zijn dat je op dit moment in een narcistische relatie zit. Het kan ook zijn dat dit in het verleden heeft plaatsgevonden. Het kan ook zijn dat je twijfelt of je in een narcistische relatie zit en dat je hier duidelijkheid over wilt. Wanneer het gaat om een verbinding tussen ouder en kind, dan kan het zijn dat je wilt herstellen van deze narcistische relatie ofdat je hulp wilt hoe je hier mee om moet gaan.  

Wat gebeurt er tijdens een sessie helen van een narcistische relatie?

Tijdens de sessie ontvang je tenminste een healing. Deze helpt je om de energie weer te laten stromen en om de verbinding die je hebt met jezelf te herstellen. Tijdens de healing komen er inzichten bij me binnen die ik met je deel. We kunnen ter plekke besluiten om nog andere instrumenten of methoden in te zetten. Dit gebeurt altijd in overleg met jou. 

Hoeveel sessies heb je nodig voor helen van een narcistische relatie?

Dit verschilt van persoon tot persoon. Het hangt er onder meer van af hoe lang je in een narcistische relatie hebt gezeten of zit, hoe ernstig je beschadigd bent en hoe vaak je in je leven in een narcistische relatie terecht bent gekomen. Ook hangt het er vanaf in welke mate jij gemotiveerd en bereid bent om buiten de sessie aan jezelf te werken. 

Ik werk niet volgens een protocol of vast stappenplan. Mijn ervaring is dat iedere week weer anders is en dat veranderingen plots kunnen plaatsvinden. Ik werk onder meer samen met de hogere intelligentie van het universum, met gidse en engelen. En gelet op de energiestijging op aarde kan het zomaar zijn dat er magie plaatsvindt. 

In mijn praktijk is het mijn streven om het praten te minimaliseren en meer te doen. Tenzij jij hier behoefte aan hebt, dan maken we daar tijd voor. 

Waarom maakt het helen van een narcistische relatie deel uit van het aanbod? 

Mijn ervaring is dat het meestal hoogsensitieve personen zijn die in aanraking komen of zijn gekomen met een persoon die narcistische trekken heeft. Daarnaast raakt narcisme het thema zelfliefde. En zelfliefde is de basis van alles in het leven.

Mijn ervaring is overigens ook dat een leven met een narcistisch persoon vaak de poort is naar een ontwakingsproces. Het is mijn missie om mensen in dit proces te begeleiden. Daarnaast heb ik zelf ervaring opgedaan met narcisme in mijn leven en weet ik als geen ander hoe jij je voelt en hoe een narcist te werk gaat. Ik begrijp jou. 

Ik wil graag een sessie inplannen, kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom. Vul het contactformulier boven deze pagina in of stuur me een bericht. Voor de contactgegevens klik HIER