Nano Mineraalwater Zilver 1000 ML - The Health Factory

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 60,00
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd
Het Nano mineraalwater zilver is een superieure vorm van colloïdaal zilver. Deze fles bevat 1000 ml en is op een  unieke methode geproduceerd. De fles bestaat uit gezuiverd mineraalwater met 15mg/l (15ppm) ultrakleine deeltjes puur zilver.
 
Wanneer zilverdeeltjes enkele nanometers klein zijn (1 nanometer is een miljoenste deel van een millimeter), is het effect bijzonder krachtig. De zilverdeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen. Hoe kleiner de zilverdeeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het werkt.
The Health Factory verpakt hun producten in hoogwaardig donkerviolet glas, welke alleen de positieve infrarood- en ultravioletstraling doorlaat. Hierdoor zijn deze producten langer houdbaar.
 
Vanwege wet- en regelgeving mogen we hier niet vermelden waar het product voor gebruikt kan worden. We staan je graag telefonisch te woord! Eveneens dwingen de Europese richtlijnen ons om hier alleen te vermelden dat dit product alleen uitwendig gebruikt mag worden. Dit product heeft echter een scala aan mogelijkheden.
 
Ingrediënten:
Gezuiverd water met 15mg/l (15ppm) ultrakleine deeltjes puur zilver. Verder niets.