Mentor in spiritualiteit

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 95,00 per sessie

Welk resultaat geeft een Mentor sessie? 

Tijdens een Mentor sessie in spiritualiteit werken we gericht aan jouw ontwikkeling. Je krijgt inzichten en gaat ervaren wat spiritualiteit jou kan brengen. Je wordt dichter bij je kern gebracht, bij wie je werkelijk bent. Je gaat ervaren welke krachten je in huis hebt om je eigen ontwikkeling te sturen.  

Wat houdt Mentor in spiritualiteit in?

Tijdens jouw zoektocht naar spiritualiteit in en buiten jezelf help en ondersteun ik jou. Hiervoor voeren we gesprekken en laat ik jou ervaren wat spiritualiteit is door je bekend te maken met methoden en technieken. Elke sessie die we met elkaar hebben duurt gemiddeld één uur. Het doel van dit traject is om jou verder te helpen met de vraagstukken waar je op dat moment tegenaan loopt of waar jij je graag in wilt ontwikkelen. 

Waarom is het Mentor programma zo waardevol?

Ik ben er van overtuigd dat ieder mens een mentor of coach nodig heeft. Ontwikkeling gaat altijd door. De enige constante is dat verandering om ons heen altijd aanwezig zal zijn. Hoe ga je met veranderingen om? Hoe blijf je krachtig en vol zelfvertrouwen? Het mentor programma helpt je hierbij. 
  
De sessies zijn persoonlijk, zijn face to face en kunnen plaatsvinden op die plek waar jij je het meest comfortabel voelt. Zo maken wandelingen ook deel uit van het mentor programma. Je bent op voorhand meer ontspannen en neemt daardoor ook meer op. De thema's die aan bod komen zijn uiteenlopend. Ze kunnen angst gerelateerd zijn of te maken hebben met stress. Maar ook eenzaamheid of een loopbaanoriëntatie zijn van toepassing.  

Waarom spiritualiteit? 

Spiritualiteit gaat over zingeving, over het ontdekken van jeZELF. We worden nu meer dan ooit geconfronteerd met onszelf. De wereld verandert en wat doet dat met jou? Wie ben jij, waar wil jij heen groeien en hoe ga je om met alle weerstanden die op je pad komen? 

Hoe lang duurt een sessie?

De sessie duurt gemiddeld 60 minuten met een uitloop naar 90 minuten. 

Welke inhoud komt er tijdens een sessie aan bod?

Iedere sessie wordt iedere keer opnieuw bepaalt en vormgegeven. Afhankelijk van de vraag en de energie van dat moment. We bespreken vooraf waar je aan wilt gaan werken, welke hulpvraag je hebt. Met mijn kennis en ervaring kunnen we direct aan de slag. Spirituele activiteiten die hierbij ondersteunen zijn: 

werken met edelstenen

contact maken met gidsen

de kunst van in stilte zitten

visuele manifestaties

de kracht van de maan

begeleidende meditatie

ademsessies

droomsessie

Sjamanistische ceremonies

healing sessies

Kan ik me aanmelden voor een sessie?

Dat kan zeker, je bent van harte welkom. Je kunt jezelf aanmelden via deze pagina.