Medium Consult

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 20,00 per consult

Wat is het resultaat van een medium consult?

Tijdens een mediumconsult zal ik contact maken met één of meer dierbare overledenen. Deze mensen zijn in de spirituele wereld en willen jou graag laten weten dat ze aan je denken. Ook hebben ze een boodschap voor je.

Hoe gaat een medium consult in zijn werk?

Tijdens een medium consult zal ik me afstemmen op de energie van de spirituele wereld. Ze zullen aan mij feiten doorgeven en deze zal ik bij jou checken. Gaandeweg de details wordt dan steeds meer duidelijk wie er aanwezig is. Jij antwoordt met ja of nee, zodat de feiten die doorkomen ook zo zuiver mogelijk zijn. Het is belangrijk dat jij het gevoel hebt dat diegene er ook echt is.
De feiten die worden doorgegeven brengen de persoon voor jou weer wat dichterbij. De overleden dierbare heeft altijd een boodschap voor je. Het is mogelijk om vragen te stellen, maar het is niet altijd mogelijk dat het juiste antwoord ontvangen wordt. Afhankelijk van je vraag, zal er een passend antwoord komen.

Hoe lang duurt een medium consult?

Een medium consult duurt ongeveer 30 minuten.

Op welke manier vindt een medium consult plaats?

Je kunt kiezen uit een consult bij mij in de praktijk of online. Via zoom of via video bellen.

Kan ik een medium consult boeken?

Natuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom. Via het formulier op deze pagina kun je je gegevens achterlaten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.