loslaten van overleden dierbaren

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 95,00 per sessie

Wat is het resultaat van een sessie "loslaten van overleden dierbaren"?

Na de sessie ben je beter in staat om het overlijden van één of meerdere dierbaren te accepteren. Je hebt tools in handen gekregen om het proces thuis voort te zetten.

Wat houdt een sessie "loslaten van overleden dierbaren" in?

Wanneer een dierbaar persoon overlijdt, dan is het gemis vaak sterk voelbaar. Wanneer iemand onverwacht overlijdt of binnen een korte periode, dan is het accepteren van dat gemis vaak lastig.

Wat veel mensen vergeten is dat een overledene geen rust vindt zo lang hij/zij ervaart dat de achtergeblevenen het overlijden niet geaccepteerd hebben. Deze rust is belangrijk om naar de volgende fase te kunnen gaan. Ik kan helpen deze overgang mogelijk te maken.

Tijdens de sessie maken we contact met de overleden dierbare(n). Dit contact maak jij zelf. Dit doen we aan de hand van een bepaalde techniek uit de wereld van opstellingen. Daarna bekijken we of de energie van de overleden dierbare nog aanwezig is en kunnen we deze desgewenst begeleiden naar de rustplek die ze zo verdienen. 

Hoe lang duurt een sessie "loslaten van overleden dierbaren"?

De sessie duurt ongeveer 90 minuten

Ik wil graag een sessie boeken, kan dat? 

Jazeker, dat kan. Je kunt je gegevens invullen in het contactformulier op deze pagina of je stuurt een what's app bericht. Bellen kan ook. Voor de contactgegevens klik HIER