Koorden doorsnijden

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 95,00 per sessie

Wat is het resultaat van de sessie koorden doorsnijden?

Het resultaat van deze sessie is dat je niet langer meer beïnvloed wordt door mensen in je omgeving. Je voelt je onafhankelijker en wordt niet langer meer leeggezogen door de bemoeizucht of overtuigingen van de ander. Je komt letterlijk weer terug in je kracht.

Voor wie is een sessie koorden doorsnijden zinvol?

Voor iedereen die in het dagelijks leven ervaart dat bepaalde personen uit het verleden of heden beslag legt. Dit is energetisch en het kan zijn dat je voelt dat je energie wordt weg gezogen of je voelt je benauwd wanneer je bij die persoon in de buurt bent. Ook kan het zijn dat je vaak aan die persoon denkt, veel zorgen hebt om diegene of je afhankelijk voelt. Durf je niet jezelf te zijn bij die persoon, dan is er een koord aanwezig. Heeft die ander veel invloed op je, dan is er een koord aanwezig. Dit kan een dierbare zijn zoals je vader of moeder, maar ook iemand uit je omgeving, uit je verleden of zelfs uit een vorig leven.

Waarom is het doorsnijden van koorden zo belangrijk?

Het doorsnijden van koorden zorgt ervoor dat jij in je unieke positie komt te staan. Je wordt vrij gemaakt van welke invloed of programmering dan ook. Dat maakt je onafhankelijk, sterk en nog belangrijker: Je kan je eigen weg bewandelen die bij jou past en vanuit zekerheid en onafhankelijkheid.

Kun je met iedereen koorden doorsnijden?

Ja dat kan, alhoewel de meningen hierover verdeeld zijn. Zo wordt er gezegd dat dit niet zinvol is om te doen bij een tweelingziel. Mijn ervaring met het doorsnijden van koorden is dat de energetische lading wordt weggehaald, maar de liefde zal altijd blijven bestaan. Dus voel jij de bemoeizucht van je moeder, maar hou je daarnaast zielsveel van haar, dan kun je de koorden naar je moeder doorsnijden terwijl de liefde is wat er daarna over blijft. Dat is precies zoals het hoort te zijn!

Hoe verloopt een sessie koorden doorsnijden?

Tijdens de sessie gaan we de koorden doorsnijden die jij in het leven ervaart. Daarnaast zal ik je energieveld scannen en kijken wat voor andere koorden er nog aanwezig zijn. Deze worden allemaal energetisch weggehaald. Dat houdt in dat je gekleed rechtop staat, zit of ligt. Net wat op dat moment het handigste en prettigste is. We werken beide aan het lostrekken en wegsnijden van de koorden. Dit gebeurt in je energieveld. Hier voel je verder niets van, tenzij jij je afstemt op je energieveld. Dan voel je verlossing / bevrijding.
Na deze sessie ontvang je een illuminatie (voor meer informatie klik HIER) waarin we eveneens de restanten van het energiekoord gaan oplossen. Dit houdt ook in dan ik je energieveld schoon maak.

Hoe lang duurt een sessie koorden doorsnijden?

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur

Ik wil graag een sessie koorden doorsnijden plannen, kan dat?

Tuurlijk kan dat. Vul op deze pagina het contactformulier in of stuur een what's app bericht. Bellen kan ook. Voor de contactgegevens klik HIER.