Karma en Schaduwwerk

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van een sessie Karma en schaduwwerk? 

Het resultaat is dat je verlichting voelt. De verbinding met je ZELF is verbeterd waardoor je kracht zal gaan toenemen. Het is mogelijk dat je aan 1 sessie niet genoeg hebt. Na de sessie bespreken we dit. 

Wat is karma?

Met karma wordt over het algemeen het leed bedoeld wat jij ervaart als gevolg van het leed wat jij in vorige levens of in dit leven anderen hebt aangedaan. Er geldt een universele wet die zegt:
dat wat jij een ander aan doet, dat zal altijd via een andere weg ook jou gaan overkomen. Dat is in feite wat karma in houdt.
Echter, wanneer jij in een vorig leven leed hebt aangericht dan is het niet eenvoudig om dat in dit leven te herinneren. Wat je in dit leven ervaart is pech en je ziet ook dat er een patroon in zit. Je krijgt geen grip op dat patroon en voelt ergens dat dit niet met je huidige leven te maken heeft. In je zoektocht kan het dan voorkomen dat je terecht komt bij een energetische therapeut die jou vertelt wat er in een vorig leven gebeurt is. Op dat moment ben je in staat om dat karma te gaan oplossen.

Het kan ook zijn dat karma te maken heeft met je familielijn. Jij bent de drager van het familie karma en hebt voordat je incarneerde aangegeven dat jij degene wil zijn die het gaat oplossen. Totdat je hier actief mee aan de slag gaat zal je in dit leven gaan ervaren dat het jou blokkeert. Hierdoor ervaar je pech of een innerlijk lijden. Zo lang je het karma nog niet hebt losgelaten, zal het jou beperken. Het karma wat uit je familielijn komt, kan te maken hebben met onuitgesproken zaken, met onderdrukking of met onzuiverheid. Jij die het karma mag oplossen bent in staat om de hele familie in één keer op te schonen voor dit stuk. Een familiekarma kan bijvoorbeeld zijn dat de vrouw altijd onderdrukt is, niet in haar kracht stond en vroeg overleed. Jij mag dit gaan doorbreken door in je kracht te gaan leren staan.

Wat is schaduwwerk?

Met schaduwwerk bedoelen we alle overtuigingen, patronen en negatieve gedachten die jouw zuivere jij overschaduwen. Ze zorgen ervoor dat jij niet in je hoogste zuiverheid schijnt. Je leeft niet jouw hoogste waarheid, maar in een illusie. Je leeft als het ware in een kooi en voelt de bewegingsvrijheid daarbinnen. Die kooi is jouw veiligheid geworden en eigenlijk voel je diep van binnen dat je beetje bij beetje verder afsterft zonder te weten hoe je uit die kooi kunt ontsnappen. 

Schaduwwerk vraagt om bewustzijn. Het is een helingsproces waarbij je jezelf vanuit een ander perspectief gaat zien, waarbij je alles in je leven vanuit een ander persoectief gaat zien. Door met wilskracht de dingen anders te gaan doen in je leven ga je lucht krijgen en voel je kracht in jezelf ontstaan. 

Schaduwwerk gaat over alles wat jou weg houdt bij jouw licht. Het zijn de overlevingsmechanismen, de negatieve gedragspatronen, de oordelende delen in jou die een schaduw werpen over je ziel. 

Hoe ziet een sessie karma- en schaduwwerk er uit? 

Tijdens de sessie ontvang je handvatten om na de sessie jezelf uit een cirkel te doorbreken. We gaan aan de hand van een behandeling werken aan verlichting in jezelf. Dit kan een healing zijn of bijvoorbeeld een illuminatiesessie. Ik kan energie bij je weghalen die je met je meedraagt en die je naar beneden trekt of je ontvangt een reading over vorige levens. Net wat op dat moment belangrijk is. Alles uiteraard in overleg. 

Ik wil me graag aanmelden, kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Je kan het formulier bovenaan deze pagina invullen of je stuurt me een what's app bericht. Voor de contactgegevens klik HIER