Het kleine kind in jou voelen en gaan helen

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 85,00 per sessie

Waarom het kleine kind helen?  

Weet je nog wie jij als kind was? Wat je dacht of voelde? Hoe je naar de wereld keek?
Vaak hebben we het met elkaar over wat we in de kindertijd hebben meegemaakt. De gebeurtenissen die impact op je hadden of dat wat je dagelijks deed. Activiteiten die je leuk vond of die moesten gebeuren.
Als je nu gaat zitten en je denkt terug aan die momenten voel dan eens bij jezelf waar je blij van werd. Welke dingen deed je, omdat het je van binnen rust gaf of een fijn gevoel. Door er met een vergrootglas naar te kijken kun je jezelf nog beter leren kennen.

Deze sessie gaat er om dat we opnieuw contact maken met het kind deel in jou. Want door daar mee in contact te staan, ben je in staat om overtuigingen en patronen in je leven aan te pakken.
Je hele gevoelswereld is terug te herleiden naar je kindertijd. Daar waar jij in de overlevingsstand kwam te staan, omdat een gebeurtenis te veel impact op je had of omdat jouw omgeving jou het gevoel gaf dat je je moest aanpassen. Daar zijn blokkades ontstaan.

Tijdens de sessie maken we contact met het kind in jou en ga je leren hoe je je gevoelsleven uit kunt breiden. Zodat je volledig verbonden bent met jezelf, met wie je werkelijk bent. 

Wat houdt de sessie in?

Tijdens de sessie lig je gekleed op de behandeltafel. Aan de hand van een meditatie kom je dichter bij je onderbewustzijn. Vanuit daar kun je het kind in jou makkelijker oproepen. Dat kind ontmoet je en ga je helen. Ik begeleid jou in dit proces met woorden en help je waar nodig. Na de sessie ontvang je een healing, zodat alles nog beter geïntegreerd wordt.

Ik wil graag het kleine kind in mij gaan helen

Dat is mooi en fijn. Je kunt het contactformulier invullen, een email sturen of een whats app bericht sturen. Net wat jij fijn vindt. Voor de contactgegevens klik HIER