Illuminatiesessie

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 150,00 per sessie

Welk resultaat brengt een Illuminatiesessie?

Je kunt werkelijk loslaten wat jou in zijn greep houdt. De lading, de emotie, kan worden losgelaten. Emoties zoals schuld, angst, eenzaamheid, stress of andere vormen die jou er van weerhouden om vrij te zijn in dit leven. Doorbreek je patronen en ga een illuminatieproces in. Hier begint jouw groei. Na de sessie heeft het proces een aantal dagen nodig om door te werken. Gaandeweg zal je veranderingen opmerken.

Wat houdt een Illuminatiesessie in?

Ons lichaam is omgeven door een lichtend energieveld. In dit energieveld bevindt zich alle informatie over jou en de gebeurtenissen in je leven. Alle klachten die zich in je leven openbaren ontstaan altijd als eerste in dit energieveld. Onopgeloste gebeurtenissen blijven je achtervolgen, omdat de print van deze gebeurtenis, de pijn, niet is weg gehaald. We kunnen praat sessies houden, maar daarmee haal je dat wat jou belemmerd in je leven niet weg. Een illuminatieproces werkt door in je onderbewustzijn. Daar waar het denken ophoudt en je hersenen op een ander niveau worden aangesproken.

In mijn werk beperk ik me nooit tot een sessie alleen. Vanuit mijn onderwijskundige achtergrond weet ik dat groei beter tot zijn recht komt wanneer er ook aandacht is tijdens het voor- en natraject. Dat betekent dat we voor de sessie al een contactmoment hebben en dat je na de sessie in de gelegenheid wordt gesteld om vragen te stellen of me op te zoeken als klankbord. Jij hebt hierin de leiding, ik geef je richting. 

Hoe lang duurt een Illuminatiesessie? 

Deze sessie duurt 90 minuten.

Illuminatiesessie in de praktijk

Tijdens een illuminatie lig je gekleed op de behandeltafel. Tijdens het proces maak ik gebruik van een ratel en healing stenen. Alles is veilig en je ervaart dat het jou helpt. Het is een ervaring waarbij je aanwezig bent en blijft. Ik werk op je chakra's en ga na welk chakra geblokkeerd wordt door het issue. Dit chakra maak ik schoon en ik zorg ervoor dat deze weer rond gaat draaien zoals het hoort. Ik werk op je energieveld wat de meeste mensen met het blote oog niet kunnen waarnemen, maar wat er wel degelijk is. 

Illuminatiesessie op afstand

Gebleken is dat een illuminatiesessie op afstand net zo effectief en sterk is als wanneer je naar de praktijk komt. Hiervoor is het belangrijk dat je ergens in je eigen omgeving rustig kunt liggen en dat we via videobeeld met elkaar bellen. Ik hoef je niet te zien liggen, maar ik het is wel nodig dat we in het begin elkaar even zien en spreken. Dit komt, omdat je in een van mijn stenen gaat blazen en deze moet je kunnen zien op dat moment. 

Ik wil graag een illuminatiesessie boeken

Dat kan natuurlijk. Vul het contactformulier in of mail mij met je vraag. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zeg je de afspraak een dag van tevoren af (binnen 24 uur), dan wordt het geplande consult in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer je de afspraak wilt verplaatsen. De reden hiervoor is dat de sessie een uitwisseling van energie is. Deze energie wordt al in gang gezet voorafgaande aan de sessie. 
Iedereen heeft over het algemeen een goede reden om af te zeggen. Of het nu om griep, emotionele vermoeidheid of om een nood situatie gaat. Ik kan hierin geen uitzondering maken.    

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.