Hot

Vitamineral Green 400 capsules - Healthforce

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 75,00
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd

Healthforce Vitamineral Green 400 capsules -  We hebben de Vitamineral Green bewust in ons assortiment opgenomen, omdat dit een superieur therapeutisch superfood is die met name uniek is vanwege de teelt en de samenstelling. Het poeder wordt geleverd in capsules welke altijd ontmanteld kunnen worden, om zo het poeder rechtstreeks aan je yoghurt of smoothie of sap toe te voegen

De Vitamineral Green caspules bevatten groene poeder 100% afkomstig van planten. Het is een uiterst krachtige en uitgebreide reeks van de meest voedzame en reinigende superfoods van de natuur, geteeld en verwerkt om hun voordelen te maximaliseren.
HealthForce Vitamineral Green is geen supplement, maar een superfood en bevat in tegenstelling tot de meeste supplementen geen geïsoleerde of synthetische voedingsstoffen maar echte levende voedingsstoffen. Alle voedingsstoffen in HealthForce Vitamineral Green zijn door moeder natuur zelf gemaakt, en door het revolutionaire verwerkingsproces waarbij geen verhitting is toegepast is de vitale levensenergie in de voedingsstoffen niet verloren gegaan.

Het bevat een volledig spectrum van natuurlijk voorkomende, absorbeerbare en niet-toxische vitaminen, mineralen, alle essentiële aminozuren (eiwit), antioxidanten, chlorofyl, oplosbare en onoplosbare vezels, tienduizenden fytonutriënten, en een overvloed aan andere synergetische, biologisch -gebonden voedingsstoffen. Het bevat geen synthetische of geïsoleerde voedingsstoffen (niet uitgescheiden als dure gele urine of opgeslagen als giftige deposito's).

Vitamineral Green is geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood enthousiasten. De capsules zijn vrij van bruine rijst en andere vulmiddelen. Daarnaast zijn ze 100% TruGanic™ en magnetisch geschoond en gezuiverd.
Vitamineral Green bevat geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen en is glutenvrij.

De capsules zijn verpakt in een donkergekleurd glazen potje met EcoFresh Nutrient Lock™, een unieke zuurstof absorberende metalen dop die de afsluiting luchtdicht maakt en de voedingsstoffen 100% beschermt. Het glas van het potje kan hergebruikt worden, geeft geen gassen af en is niet giftig, in tegenstelling tot kunststof potjes die voor de meeste doorsnee supplementen worden gebruikt.

Meer informatie over het bedrijf Healthforce

Het bedrijf Healthforce heet volledig HealthForce Nutritionals. Dit is een Amerikaans bedrijf dat al ruim 20 jaar heilzame veganistische superfoods produceert. HealthForce werd in 1990 opgericht door de ethische veganisten en kruidengeneeskundige onderzoekers Jameth Sheridan, Doctor in de holistische geneeskunde, en Kim Sheridan, naturopaat. TruGanic™ is een zeer strenge kwaliteitsnorm voor inkoop en productie en gaat aanzienlijk verder dan de normen die gelden voor biologische producten. De TruGanic™ standaard is geformuleerd door Dr. Jameth Sheridan omdat hij op deze manier absolute zuiverheid kan waarborgen. Het volgende zegt hij over de Vitamineral Green:

"Groene voedingsmiddelen zijn misschien wel de meest helende voeding op de planeet, en de meest belangrijke aanvulling op een dieet dat er denkbaar is. Ze zijn fundamenteel. Al meer dan 26 jaar verdiep ik mij hartstochtelijk elk uur van de dag in het verstrekken van de best mogelijke basis uit de natuur aan de mens. Mijn diepste passie is dat de aarde en al haar bewoners zijn genezen op een dieper liggend kernniveau. Moeder Natuur heeft ons de stoffen die we nodig hebben om te genezen gegeven. Het is mijn levenspad en plicht en een bijzonder grote eer om hiervan de best denkbare supplementen voor u samen te stellen." 

Ingrediënten

Planten: brandnetelblad, heermoes, peterselieblad, Amerikaanse basilicum, heilige basilicum, vogelmuur, moringaboomblad, gerstegras, tarwegras, gemberwortel, yaconblad, johannesbroodpeulen, shilajit, amlabes (Indische kruisbes); plantsappen: alfalfagras, paardebloemblad, gerstegras, havergras

Wilde waterplanten: kelp, dulse, zeesla, blaaswier, alaria, nori
Algen: Spirulina, Chlorella
Enzymcomplex: Amylase, lipase, protease, cellulase, bromelaïne, papaïne. alpha-galactosidase.
Probiotisch complex: L. Salivarius, L. Plantarum, S. Faecium, L. Acidophilus, DDS-1 Acidophilus, S. Thermopolis, Bifidus, L. Casei, B. Subtilus, L. Bulgaricus, B. Laterosporous, S. Fradiae, S. Cellulasae, S. Griseoflavus, P. Calcis, P. Denitrificans, P. Fluorescens, P. Gelatic, P. Marinoglutinosa, P. Nigraclens, P. Putida, M. Verrucaria, K. Zopfit, B. Lipolyticum, B. Stationis, B. Succinogenes, B. Brenis, B. Macerans, B. Pumilus, B. Polymyxa, A. Brasilienese, A. Lipoferum, A. Agilis, A. Citreus, A. Globiformis, A. Luteus, A. Simplex, A. Lwolfii, A. Terreus, P. Chrysosporium, R. Arrhizus, T. Viride. 

Allergenen informatie

Vegan, Glutenvrij, Gistvrij

Meer informatie
Naam Vitamineral Green 400 capsules - Healthforce
EAN 0650786000567
Inhoud 400 capsules