Healing aan huis

Wil je een afspraak inplannen?

LET OP: In verband met ene technische storing werkt het formulier tijdelijk niet. Neem daarom contact op via deze link.

Door er op te klikken wordt er een emailbericht geopend: KLIK OP LINK.

€ 105,00 per sessie + km

Wanneer je het prettig vindt om in je eigen omgeving een healing te ontvangen, dan kan dat. De redenen hiervoor kunnen uiteenlopen. Het maakt ook niet uit wat de reden is.

Wat houdt een healing aan huis in?

De afspraak wordt ingepland bij jou thuis. Ik breng een behandeltafel mee. Je ligt gekleed op de behandeltafel en ontvangt een healing. Tijdens deze healing word je niet aangeraakt. Na de healing bespreken we wat je hebt ervaren.

Wat gebeurt er tijdens een healing?

Tijdens een healing vraag ik aan het universum om jouw lichaam in staat te stellen zichzelf terug in balans te brengen. Het kan zijn dat je op lichamelijk niveau een sprong gaat maken, maar dit kan ook op emotioneel, mentaal of op spiritueel niveau zijn.

Wat ervaar ik tijdens een healing?

Tijdens de healing ervaar je een diepe vorm van ontspanning. Daarnaast kan het zijn dat je tintelingen voelt of kleuren gaat zien. Een healing is uniek en wordt door iedereen anders ervaren.

Wat zijn de kosten voor een healing aan huis?

De healing bestaat uit een vast tarief en een kilometer vergoeding van €.0,25 per gereden kilometer. Een healing aan huis kan plaatsvinden binnen een straal van 10 km van mijn praktijk in Velp (postcode 6883 KA).

Hoe lang duurt een healing aan huis sessie?

Een healing aan huis duurt maximaal 1,5 uur.