Het antwoord op deze vraag is: Ja!
Het Corona virus houdt ons sinds begin 2020 bezig. Onze vrijheid lijkt steeds meer beperkt te worden, zodat het virus zich minder goed kan verspreiden. Het doel van deze beperking is ook om de zorgsector te ontlasten.
Zit jij nu thuis en wil je graag extra ondersteund worden in je gezondheid? Dan is een afstandshealing wellicht een ideale manier om dit te doen.
 
Wat is een Afstandshealing?
 
Wanneer je er voor kiest om een healing op afstand te ontvangen, dan zal ik vanaf mijn werkplek op het afgesproken tijdstip energetisch contact met jou maken. Ik stem me af op jouw energieveld / op jouw aura. Het werkt voor mij prettig wanneer ik je naam weet, maar ook dat is niet noodzakelijk.
Net als met een Reconnective Healing sessie bij mij in de praktijk, ervaar je de afstandshealing vooral als een diepe ontspanning. Het is dan ook het prettigste voor jou wanneer je tijdens de sessie gaat liggen op een rustige plek in huis. Op de bank of op je bed, het maakt niet uit.
Gedurende 25 minuten zullen de helende frequenties gaan werken. Tenminste, dan zijn ze het meest sterk voelbaar. Neemt niet weg, dat wanneer je de afspraak in plant, dat de frequenties dan al actief zijn. Dit geldt ook voor na de sessie. De frequenties zullen nog minimaal een week doorwerken in je systeem.  
Tijdens de sessie lig je met je ogen gesloten en observeer je je lichaam. Wat voel je, wat hoor je, wat zie je? De Reconnective Healing frequenties kunnen op verschillende manieren ervaren worden. Je kunt sensaties voelen in je lichaam, zoals lichte tintelingen. Het kan ook zijn dat je kleuren gaat zien of je dat je voelt dat je pupillen sneller bewegen, dat je vaker moet slikken of dat spieren licht samentrekken. Het kan ook zijn dat je niets ervaart, maar dat zegt niks over de werking van de frequenties. Het voordeel van observeren is dat je in het hier en nu blijft. De Reconnective Healing frequenties gedijen het beste in het hier en nu, vandaar.
Na de sessie blijf jij nog even liggen, net zo lang als dat goed voor jou voelt. We kunnen afspreken dat we elkaar mailen met onze bevindingen of we plannen een telefonische afspraak in om de sessie na te bespreken. 
 
Wat zijn Reconnective Healing frequenties?
 
Tijdens een healing maak ik gebruik van de Reconnective Healing frequenties. Deze frequenties zijn veelomvattend en bestaan uit energie, licht en informatie. Hierdoor onderscheidt de healing zich van andere healing methoden die veelal gebasseerd zijn op energie overdracht, zoals Reiki, Tao, Qi Gong of Prana.
Reconnective Healing brengt balans op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Op welke manier jij terug in balans gebracht wordt, bepaalt het universum. Het kan zijn dat het voor jouw persoonlijke ontwikkeling beter is om eerst een groeiproces door te maken op spiritueel niveau. Dat je dan nog even last blijft houden van fysiek problemen, kan een gevolg er van zijn. Vertrouw op de liefde van het universum en dat wat jou overkomt ook precies goed en genoeg is voor dit moment. Alles gaat om bewustwording. Processen die nog in je onderbewuste opgeslagen liggen, zullen eerst geactiveerd gaan worden.
Daarmee is Reconnective Healing eigenlijk gelijk aan transformatie. Je wordt dichter bij je essentie gebracht, bij dat wat je werkelijk bent. Namelijk liefde en licht. 
 
Zijn de helende frequenties immuunversterkend?
 
Jazeker!  De frequenties stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het systeem wordt in evenwicht gebracht. Je immuunsysteem krijgt een boost, alle cellen worden geactiveerd.
De frequenties werken op quantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel en bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen.
 
Is een Afstandshealing net zo effectief?
 
Jazeker, in tegenstelling tot de tot nu toe bekende energie healing technieken worden de Reconnective Healing frequenties sterker en zetten zij meer uit als de afstand groter wordt.
Het bijzondere is dus ook dat Reconnective Healing® op afstand net zo goed werkt als tijdens een sessie op locatie. Doordat de kracht van de frequenties toeneemt naar gelang de afstand toeneemt, is behandeling op afstand even effectief.
 
Hoe kan ik een Afstandshealing boeken?
 
Je kunt me een bericht sturen via What's app of via email. Ook kun je me bellen of een bericht sturen via de contactpagina. Voor alle gegevens, klik HIER.