Is er een wellbeing (WBB) budget beschikbaar gesteld door je werkgever? En ben je op zoek naar inspiratie? Misschien kan Memorable helpen een mooie bestemming voor je budget te vinden. 

Wat is het Wellbeing Budget (WBB)?

Het WBB bestaat uit een vast bedrag welke beschikbaar wordt gesteld aan medewerkers. Dit budget heeft betrekking op het volgen van gezondheidsbevorderende programma’s, training en coaching waarmee jou hele ZIJN wordt geinspireerd, wordt gehealed en/of wordt uitgedaagd om volledig in balans het leven aan te gaan. Of zoals de slogan spreekt: Be Well, Work Well. De werkgever, bijvoorbeeld PwC, geeft ieder individu te ruimte en mogelijkheid om aan zichzelf te werken. Ieder mens is uniek, iedereen heeft een andere behoefte. Het Wellbeing Budget komt daarin tegemoet aan de verschillende niveaus die in een mens aanwezig zijn. Dit het fysieke niveau, het emotionele niveau, het mentale niveau en het spirituele niveau.  Als we op alle niveaus in balans zijn, ben je op je best en dat komt ten goede aan de resultaten op het werk. 

Wat biedt Memorable en waarin sluit dit aan op het Wellbeing Budget?

Je kunt bij Memorable terecht voor een spirituele healing, voor een energetische behandeling, voor coaching en nog zoveel meer.
Deze laatste is interessant om uit te lichten in het kader van het te besteden WBB. Het is mijn missie om je opnieuw te verbinden van jouw diepste ZIJN. Tijdens de sessie lig je gekleed op de behandeltafel en word je niet aangeraakt. 

Hoezo in balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau?

Een mens kan opgesplitst worden in 4 niveaus. Deze niveaus zijn gelijkwaardig aan elkaar en ze staan eveneens met elkaar in Verbinding. De 4 niveaus zijn fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Is eén van de niveaus uit balans, dan zullen de andere niveaus gaan overcompenseren. En op den duur gaan dan ook de andere niveaus opspelen. Het is dus belangrijk dat je alle niveaus in balans houdt. De vier niveaus uitgelegd:
Fysiek niveau: alles wat tastbaar is in je lichaam, zoals spieren, zenuwen, organen en huid. 
Emotioneel: Dit noemen ze ook wel het energetische lichaam. Namelijk alles wat in je lichaam aanwezig is, maar wat met het blote oog niet direct is waar te nemen. Het is de feitelijke stroom van energie in je lichaam. De chakra's, meridianen en frequenties hebben impact op het emotionele niveau.
Mentaal: Dit is je denken. Je denken bepaalt hoe je handelt in het dagelijkse leven en hoe je tegen jezelf en anderen aan kijkt. Je ego, bewustzijn en drijfveren maken hier ook onderdeel van uit. 
Spiritueel: Dit is je hogere zelf, de kern van wie je daadwerkelijk bent. Je hogere zelf helpt je om vanuit jouw zielsmissie te leven. Je hogere zelf bestaat uit liefde. Door hier contact mee te maken, kun je de wereld om je heen beter relativeren en word je weerbaarder. 
 

Hoe kan ik mijn WBB besteden bij Memorable?

Op basis van bovenstaande informatie en de informatie op de rest van mijn website kun je bij jezelf voelen of je graag een sessie wilt boeken. De meest eenvoudige manier is om een email te sturen of om mij te bellen, zodat we een afspraak in kunnen plannen. De sessies vinden plaats in Velp.
Wil je graag een sessie boeken? Klik dan HIER voor de contactgegevens.