Is Reconnective Healing op afstand effectief? 

 
Het antwoord op deze vraag is: Jazeker!
 
Een Reconnective Healing op afstand kent een aantal belangrijke voordelen:

 

   - Je hoeft niet naar de praktijk te komen. Je blijft in je vertrouwde omgeving. Dit levert je reistijd op en gemak.

 

   - De Reconnective Healing frequenties zijn niet tijd en plaatsgebonden en daarom altijd en overal inzetbaar.

 

   - Om een effectieve healing te ontvangen hoef ik je niet te kennen. Wil je anoniem blijven, dan kan dat. Dat doet niets af aan het effect van een healing.

 

   - Een afstandshealing is flexibel in te plannen. Dit kan overdag, 's avonds of in het weekend.

 

   - Na afloop van de sessie kun je blijven liggen. Je hebt alle tijd, want je bent in je eigen leefomgeving.

 

Waarom is een Reconnective Healing sessie op afstand zo effectief?

Reconnective Healing is een hands off healing methode en gaat verder dan alle bekende energie healing methoden die er bestaan. Tijdens een Reconnective Healing sessie wordt gebruik gemaakt van frequenties. Net zoals muziek in een bepaalde frequentie gecomponeerd wordt, hebben ook de Reconnective Healing frequenties een hoge trilling waarmee je terug in balans wordt gebracht. Het terug in balans brengen gebeurt op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ondanks dat we vooraf graag zouden willen uitspreken op welk vlak we healing willen ontvangen, werkt het zo niet. De frequenties bepalen zelf waar healing nodig is. De mens wordt als een holisitisch, compleet systeem gezien. Alles staat met elkaar in verbinding. Ontbreekt er een schakel, dan heeft dit onherroepelijk effect op andere schakels. Je kunt het vergelijken met een mobiel welke je vaak boven een ledikant ziet hangen. Alles is in evenwicht, totdat er 1 onderdeel verschuift of verwijderd wordt.
Een Reconnective Healing frequentie bestaat uit energie, licht en informatie. Frequenties communiceren met jouw systeem en van daaruit wordt heling gebracht. uiteindelijk draait het om jouw blauwdruk. Dat is de ultieme status waar frequenties naar toe werken. Jouw blauwdruk ligt in je ziel.  
Verder nog: In tegenstelling tot de tot nu toe bekende energie healing technieken worden de Reconnective Healing® frequenties sterker en zetten zij meer uit als de afstand groter wordt. Deze frequenties zijn aanzienlijk beter waarneembaar, strekken zich verder uit en veroorzaken meer dramatische resultaten.
 
Kan je alles genezen met Reconnective Healing?
 
Nee, dat zeker niet. Reconnective Healing is geen behandeling of therapie en is veel meer dan alleen maar symptomen bestrijden van een fysiek on-gemak. Deze frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen, op een hoger niveau met het Universum en in een diepere verbinding met onszelf. Als resultaat van deze verbinding en verkregen balans, ontvouwen zich vaak fysieke genezingen. Echter, iedereen heeft zijn of haar unieke levenspad. Hoe jouw levenspad er uit ziet weten we niet. Het enige wat we kunnen doen in balans brengen in datgene wat op dit moment nodig is, wat jouw helpt om jouw levenspad verder te kunnen vervolgen.
 
Hoe werkt een Reconnective Healing op afstand?
 
Tijdens een afstandshealing lig je gekleed en op je rug op de bank of op bed. Wil je liever zitten, dan kan dat ook. Net wat voor jou prettig is. Om zoveel mogelijk rust en ontspanning te bereiken is het aan te bevelen om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Het helpt wanneer je tijdens de sessie de ogen gesloten houdt en wanneer je met al je zintuigen observeert wat je ervaart. Je bent dan namelijk met je gedachten in het hier en nu. De sessie wordt vooraf ingepland en op het moment van de sessie zal ik me gedurende 25 minuten op jouw energetische lichaam afstemmen. Ik doe dit vanuit mijn werkplek. Na de sessie kun je blijven liggen. Net wat je prettig vindt. Vooraf spreken we af hoe we nadien met elkaar contact hebben. Dit kan via email, telefonisch of via what's app.
Tijdens de sessie is het mogelijk dat je sensaties waarneemt in je lichaam. Het kan ook zijn dat je kleuren gaat zien. Alles is mogelijk en natuurlijk is het ook mogelijk dat je helemaal niets ervaart. Dat zegt niets over de effectiviteit van de healing.
 
Hoe kan ik een afstandshealing boeken? 
 
Dat kun je doen door een email te sturen, te bellen of een what's app bericht te sturen. Ook kun je op de contactpagina het contactformulier invullen. Ik neem dan binnen twee werkdagen contact met je op. Klik HIER