Het antwoord op deze vraag is: Ja!
Het Corona virus houdt ons sinds begin 2020 bezig. Onze vrijheid lijkt steeds meer beperkt te worden, zodat het virus zich minder goed kan verspreiden. Het doel van deze beperking is ook om de zorgsector te ontlasten.
Zit jij nu thuis en wil je graag extra ondersteund worden in je gezondheid? Dan is een afstandshealing wellicht een ideale manier om dit te doen.
 
Wat is een Afstandshealing?
 
Wanneer je er voor kiest om een healing op afstand te ontvangen, dan zal ik vanaf mijn werkplek op het afgesproken tijdstip energetisch contact met jou maken. Ik stem me af op jouw energieveld / op jouw aura. Het werkt voor mij prettig wanneer ik je naam weet, maar ook dat is niet noodzakelijk.
Je ervaart de afstandshealing vooral als een diepe ontspanning. Het is dan ook het prettigste voor jou wanneer je tijdens de sessie gaat liggen op een rustige plek in huis. Op de bank of op je bed, het maakt niet uit.
Gedurende de sessie is het mogelijk dat je tintelingen voelt in je lichaam. Je kunt ook op een andere manier merken dat de healing aan het werk is. Je kunt bijvoorbeeld kleuren zien. Het is ook mogelijk dat je er niets van merkt en dan nog werkt de healing. De healing werkt nog minimaal een week door in je systeem.  

Tijdens de sessie lig je met je ogen gesloten en observeer je je lichaam. Wat voel je, wat hoor je, wat zie je? Het voordeel van observeren is dat je in het hier en nu blijft. 
Na de sessie blijf jij nog even liggen, net zo lang als dat goed voor jou voelt. We kunnen afspreken dat we elkaar mailen met onze bevindingen of we plannen een telefonische afspraak in om de sessie na te bespreken. 
 
 
Is een Afstandshealing net zo effectief?
 
Jazeker, dit is net zo effectief
 
Hoe kan ik een Afstandshealing boeken?
 
Je kunt me een bericht sturen via What's app of via email. Ook kun je me bellen of een bericht sturen via de contactpagina. Voor alle gegevens, klik HIER.

Waar kan ik meer informatie lezen? 

Voor meer informatie, klik HIER