Persoonlijke coaching door Memorable

Verandering vraagt om bewustzijn, wilskracht en om acceptatie. Vanuit deze drie pijlers is het mogelijk om bij Memorable een coachtraject te volgen. Een coachtraject hangt altijd onherroepelijk samen met competentie ontwikkeling. Vragen die hieruit voort komen zijn bijvoorbeeld: Welk gedrag belemmert jou op dit moment in je werk of dagelijkse omgang met anderen? Maar ook: Waarom lukt het je niet om stappen te zetten in je ontwikkeling / in je werk? Waardoor word je belemmert? Hoe voelt dat dan?

Coaching is voornamelijk gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het kan te maken hebben met je mindset en/of met bepaald gedrag waar je in ondersteunt wil worden. Heb je vragen over je levensdoel en levensmissie, dan is dit ook mogelijk.

Tijdens een coachtraject krijg je inzicht in:

- wat heeft opvoeding met je gedaan - welke overtuigingen heb je meegenomen - welke wonden zijn nog niet genezen - welke invloed heeft dit nog steeds in je leven

Een coachtraject start altijd met een intake waarin de kennismaking plaatsvindt. Een belangrijke voorwaarde voor een coachtraject is dat zowel coach als client instemmen met het vervolg. Het intake gesprek is tevens onderdeel van het eerste coachgesprek. Iedere sessie duurt 60 minuten met een uitloop naar 90 minuten.

Een coach leerweg bestaat uit een serie van 6 coach sessies. We bepalen samen of de sessie om de week of om de twee weken plaats kunnen vinden of eens per maand. 

Waar kan ik me aanmelden voor een coach leerweg?

Ben je geinteresseerd in een coachtraject of wil je graag meer informatie? Dat is altijd mogelijk. Je kunt me bellen of een mail sturen. Net wat jou het beste uit komt.

Voor contactgegevens, klik HIER