Healen van je innerlijk kind

Soms lijkt het nog een brug te ver om het te hebben over onderwerpen die jou in je kern raken, je gevoelswereld. Er zijn omgevingen waar we het nog steeds graag hebben over prestaties, over materiele zaken.
Je gevoelswereld is bepalend voor alles in je leven. Voor de keuzes die je maakt, voor de grenzen die je stelt. Het is je authenticiteit, je soevereiniteit, je identiteit.
Je zou kunnen zeggen dat je gevoelswereld aan de basis ligt van je succes in dit leven. Of beter: van je geluk in dit leven.

Om hiertoe te komen is het belangrijk dat je het kind van vroeger in jezelf oproept. Daar ligt de basis voor alles wat ons drijft in dit leven. Dat kind, wie was dat? Hoe beleefde jij de wereld om je heen? Hoe ging je met gevoel om? Er is natuurlijk veel meer over te vertellen. Maar in de basis begint het bij bewustwording. Jezelf er van bewust worden hoe jij naar het leven keek als kind, wat je plezier gaf, wat je energie gaf. En ook welke vrijheid en ruimte je had om jezelf te kunnen zijn.

Iedereen is kind geweest, iedereen heeft ervaren hoe het voelt om kind te zijn. Dat kind zit nog steeds in ons en bepaalt een heel groot deel van hoe je nu in het leven staat.

In mijn praktijk kan ik je laten ervaren wat je innerlijk kind jou wil vertellen. Dat doe ik via een vorm van trance en meditatie. Maar ook via healing en voice dialogue. Je komt dit niet in mijn aanbod tegen, maar door dit in je mail te vermelden leg ik je uit wat we gaan doen. Je bent welkom.

Wil je graag in contact komen met je innerlijk kind, stuur dan een email naar info@memorable.nl of bel naar 0644046808.