Wie was jij als kind?

Weet je dat nog? Wat je dacht of voelde? Hoe je naar de wereld keek?
Vaak hebben we het met elkaar over wat we in de kindertijd hebben meegemaakt. De gebeurtenissen die impact op je hadden of dat wat je dagelijks deed. Activiteiten die je leuk vond of die moesten gebeuren.
Als je nu gaat zitten en je denkt terug aan die momenten voel dan eens bij jezelf waar je blij van werd. Welke dingen deed je, omdat het je van binnen rust gaf of een fijn gevoel. Door er met een vergrootglas naar te kijken kun je jezelf nog beter leren kennen.

Als kind had ik een fantasierijke binnenwereld. Ik kon hele dorpen met beestjes en wezens maken en daar mijn eigen film van regisseren. Of ik kon uren met een poppenkast spelen. Mijn fantasie was groot en ik vond het heerlijk om het alleen te kunnen beleven.
Zulke herinneringen zeggen iets over mij als persoon, over waar mijn ziel blij van wordt. Dat wat toen was is er nu nog steeds. Dat is het kind in onszelf. Dit kind is er altijd, ook nu nog.
Door deze kind stukken opnieuw een plek te geven in het leven van nu ga je de basis in jou activeren en steviger maken. Je integreert het kind, wie jij in essentie bent, in je leven.
In het leven nu betekent het voor mij dat creatief bezig zijn een belangrijke uitlaatklep is. En dat doe ik het liefste alleen.

En zo zijn er nog veel meer beelden uit je jeugd waar je een bijzonder gevoel bij had, wat je blij maakte, wat je rust gaf. Alle fijne gevoelens geven aan dat het bij jou hoort, bij het leven toen en het leven nu. Door het nu opnieuw in je leven te brengen geef je het kind in jou de ruimte om er te mogen zijn. Dit is een belangrijk onderdeel om te kunnen groeien in dit leven. De groei naar jezelf, naar eigen liefde, naar compleetheid.

In mijn praktijk kan ik je helpen om weer in contact te komen met je innerlijke kind. Heb je hier behoefte aan stuur mij dan een email. Dit kan naar info@memorable.nl. Of bel: 0644046808.