Gezondheidscoach in Arnhem en Velp

Verandering vraagt om bewustzijn, wilskracht en om acceptatie. Vanuit deze drie pijlers ben ik werkzaam als gezondheidscoach. Wil jij je levensstijl veranderen? Wil jij blijvend gezond en veerkrachtig worden en het leven ten volle gaan benutten? Wil jij van je oude gewoontes af? Dan kan ik je helpen.

In de sessies die we samen inplannen richt ik me op gezond eten, voldoende beweging en op ontspanning en rust. Hiervoor is het belangrijk dat we gaan vaststellen wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Bewustwording is stap 1. 

Samen werken we toe naar een leefstijl die bij je past en waar je energie van krijgt. Tijdens de intake kijken we of mijn aanpak iets voor je is en of het klikt. 

Waarom zou je voor Memorable kiezen?

In het kort leg ik je graag uit wat mijn kwaliteiten zijn en welke ervaring ik heb op het gebied van coaching en gezondheid. Ook verwijs ik je graag naar mijn volledige cv welke beschreven is op mijn linkedin pagina: klik hier.

Behalve ervaring als coach is mijn studie-achtergrond gericht op persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik de PABO afgerond en ben ik daarna Onderwijskunde gaan studeren aan de universiteit van Nijmegen. Daar was mijn afstudeerscriptie gericht het leren van jonge managers bij de Rabobank academie. Na de universiteit heb ik diverse banen gehad waarbij de focus op het ontwikkelen van persoonlijke leerprogramma's centraal stond. Van traineeprogramma's tot talent development programma's tot management development programma's. Het ontwikkelen van toetsen en het examineren volgens BBL richtlijnen maken hier allemaal deel van uit. Verder heb ik aantoonbare ervaring in het bedrijfsleven. Zo heb ik gewerkt voor bedrijven zoals VGZ, Rijkswaterstaat en de NS, als vaste medewerker en als consultant. Ik heb hierdoor een goede kijk op persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit praktijk Memorable coach ik mensen met als doel ze bewuster te maken en dichter bij zichzelf te brengen. De focus ligt met name op het ontdekken en herkennen van de kwaliteiten / sterke punten van een persoon. Dit vanuit de gedachte dat iedereen over een of meerdere talenten beschikt en dat je dat vaak zelf ook leuk vindt om te doen (omdat het je gemakkelijk af gaat).

Het vaststellen van je talenten en het verder inrichten van je groeipad gebeurt door middel van ervaring en reflectie. Ervaring door te doen en reflectie door interactie met anderen. Een coachgesprek staat niet op zichzelf. Coaching kan alleen slagen als dat wat je bespreekt ook daarna wordt toegepast in de praktijk.

Een coachtraject in Arnhem, waar meld ik me aan?

Ben je geinteresseerd en wil je graag geholpen worden? Of ben je op zoek naar meer informatie? Dat kan. Je kunt me bellen of een mail sturen. Net wat jou het beste uit komt. 

Hoeveel kost een gezondheidscoach bij Memorable?

Het tarief voor één coach afspraak bedraagt € 75,-. 

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding bij mijn zorgverzekeraar?

Memorable is niet opgenomen in een register of aangesloten bij een vereniging. Hierdoor is het niet mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding bij je zorgverzekeraar. 

Wat kan ik verwachten van de gezondheidscoach?

Een aantal pijlers die mijn manier van werken typeren, zijn:

- ik ben persoonsgericht. Dat betekent dat ik graag aandacht heb voor jou als persoon en de omgeving waarin je leeft

- ik heb geen 9 tot 17 uur mentaliteit. Dat betekent dat coaching voor mij een dag en nacht taak is. Zit je ergens mee, dan kun je me bereiken. Gebeurt dit vaak, dan praten we daarover en kijken we wat voor jou en mij werkt

- ik ben resultaatgericht. Dat betekent dat ik vooraf graag met jou samen verken wat je doelstellingen zijn. We maken deze zo specifiek en meetbaar mogelijk. En gedurende de afspraken kijken we hoe het gaat en of ze nog steeds haalbaar zijn. 

- ik ben klantgericht. Dat betekent dat ik mijn clienten graag tevreden stel. Dit houdt niet in dat ik alles oke vindt en er geen grenzen zijn. Dit houdt in dat ik het belangrijk vindt dat jij energie krijgt van de sessies en voldoende motivatie over houdt om hier thuis mee aan de slag te gaan

- ik ben transparant. Dat betekent dat ik je elk gesprek wat we hebben graag vertel wat ik zie en voel en wat ik denk dat je nodig hebt om te kunnen veranderen. Of jij hier iets mee doet is helemaal aan jou