Blokkades opheffen - Extractie

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van een extractie?

Na de sessie ervaar je dat je vrij bent. Dat wat jou al die tijd heeft vastgehouden, dat wat altijd diep van binnen als beklemmend is ervaren, heb je nu los kunnen laten. Of beter gezegd: heeft jou losgelaten.

Wat zijn blokkades? 

Met blokkades bedoelen we energetische "verstoppingen" of "belemmeringen" waardoor je bijvoorbeeld ervaart dat je emotioneel vast zit. Een andere manier waarop je dit kunt ervaren is dat je moeilijk contact kunt maken met je gevoel. Of dat je merkt dat je veel te veel in je hoofd zit. Blokkades ontstaan in je aura / in je energieveld, maar ook in je chakra's. Dit zijn de plekken die we doorgaans niet met het blote oog kunnen waarnemen, maar hele gevoelige mensen zijn in staat om dit wel te zien. Ook kan het zijn dat je het "weet" of "voelt. Vandaar de term "helderweten", "heldervoelen" en "helderzien".  

Wat is een extractie?

Een extractie is het verwijderen van een energie of entiteit welke een spirituele blokkade veroorzaakt. Het is een energie die in essentie niet bij iemand hoort, waardoor het angst, pijn en ziekte (fysiek, emotioneel of geestelijk) kan veroorzaken.

Hoe werkt een extractie?

Tijdens een extractie ga ik met behulp van mijn gidsen, mineralen en krachtdieren op zoek naar energieën die niet in jou systeem thuishoren. Deze energieën verstoren jouw energetische balans en zodoende jouw gezondheid. Ze belemmeren jou om in volledige vrijheid te leven, om jouw eigen waarheid te leven waar je ziel zo naar verlangt.

Tijdens de sessie ben je gekleed en sta je rechtop. Wanneer de energie gevonden is, wordt deze vreedzaam en vanuit alle positieve intenties verwijderd. De energie wordt "gevangen" in een zuivere kristal welke ik in de avond terug zal geven aan het universum.

Na de extractie volgt een Illuminatie (klik voor uitleg: Illuminatie. Hiervoor lig je gekleed op mijn behandeltafel waarna ik het chakra zal schoonmaken welke gelinkt is aan deze energie. Op deze manier maken we je energieveld schoon, zodat ook toekomstige energieën met deze lading niet meer opnieuw aan je vast gaan zitten. 

Hoe lang duurt een extractie sessie? 

Een sessie duurt gemiddeld tussen de 90 en 120 minuten.  

Kan een extractie ook op afstand plaatsvinden?

Jazeker, dat kan. En dit is net zo effectief en sterk als wanneer je naar de praktijk komt. Voor een extractie op afstand geldt hetzelfde tarief als in de praktijk. 

Ik wil graag een extractie kan dat?

Tuurlijk kan dat! Vul het contactformulier in of stuur me een what's app bericht. Bellen kan ook. Klik HIER voor de contactgegevens.