Energetisch Werk

Wat is het resultaat van Energetisch Werk?

Met Energetisch Werk wordt de kapstok bedoelt voor alle vormen van energiewerk die je in mijn praktijk kunt vinden. Energetisch Werk heeft tot doel om jouw levensenergie te laten stromen zoals het hoort te stromen. Dit, zodat je weer in contact staat met je ziel. Hierdoor ontstaat er rust in je lijf en hoofd en dat voelt krachtig. Je staat weer stevig op beide benen waardoor je beslissingen durft te nemen die ten gunste zijn van jezelf. In plaats van dat je dingen doet uit plichtsbesef of vanuit fatsoen. Leven vanuit je ziel zorgt ervoor dat je meer naar je gevoel luistert.

Sessie boeken

Wat gebeurt er tijdens een energetische sessie?

Je energielichaam wordt schoon gemaakt. Alle banen in en om je heen worden open gemaakt en de verbinding wordt hersteld met moeder aarde en het allerhoogste. Jij gaat je eigen energie hierdoor weer voelen, welke afgestemd is op jouw ware zelf. De samenwerking tussen lichaam en ziel is verbeterd, waardoor je ZELF in staat bent om te helen.

Een Energetische sessie is een krachtige vorm voor mensen die op zoek zijn naar een verdieping in hun gevoelsleven, naar meer rust en vertrouwen.

De impact van een stressvolle maatschappij

We leven momenteel in een stressvolle maatschappij. Zonder dat we het door hebben zijn we overprikkeld. Iedere dag houden we heel wat ballen in de lucht. Soms lukt dat en soms gaat ons dat minder goed af. De dagelijkse worsteling houdt ons te veel in ons hoofd gevangen, waardoor we vanuit ons ego leven. We vergeten onze ziel. Ons ego is dat deel in ons dat zijn stem laat horen door je te vergelijken met anderen, dat streeft naar meer en het wil je in je comfortzone houden. Het is de doorlopende monoloog die we van binnen voeren. Hierdoor zijn we het contact met onszelf, onze ziel verloren en ontstaan er veel psychische klachten en ziektes. 

Wanneer je denkt in onmogelijkheden, in angsten en stress, dan is je ego aan het woord. Wanneer je denkt in liefde en in kansen en vrijheid dan is het je ziel die spreekt.

Het antwoord is te leven vanuit de ziel

De Ziel is voor ons niet zichtbaar, maar toch zo belangrijk. Het is onze ware zelf, het meest authentieke in ons. Wij hebben de plicht om de ruimte van onze ziel te behouden en te verzorgen. De ziel vertegenwoordigt de waarheid in jezelf.
Wanneer jij in staat bent om je leven te leiden naar volle waarheid, dan sta je in je kracht. Dat houdt in dat je alles van jezelf leert zien en omarmen. Dat alles er mag zijn en dat iedere vorm van aanpassingsvermogen wordt verwijderd uit je systeem. Jij bent in de basis perfect en als je dat gaat omarmen en inziet dat je gevoel altijd jouw waarheid vertelt, dan ga je stappen zetten. Het gaat er om je kwetsbaarheid en eigenwaarde te omarmen.  

Het is de kunst om in deze hectische tijden de onrustige geest binnen in ons tot stilte te brengen en te gaan leven vanuit onze ziel. Leven vanuit onze ziel brengt ons dichter bij onszelf, elkaar en de natuur.

Het aanbod in Energetisch Werk

In de praktijk werk ik voornamelijk met energie en daarom is veel aanbod ook te plaatsen onder Energetisch Werk.

Zo kun je terecht voor een Energetische Behandeling, welke gekleed plaatsvindt. Voor meer informatie hierover, klik HIER

Daarnaast kun je terecht voor een Sjamanistische sessie, zoals een Illuminatiesessie of een Extractie. 

Zoek je een sessie waarin je versneld op je levenspad kunt komen, dan is De Reconnection heel geschikt. 

Meer informatie? 

Zoals je ziet worden er verschillende vormen van Energetisch Werk aangeboden. Wil je graag meer informatie ontvangen, stuur me dan een What's app bericht of bel even. Ik leg het je graag uit. Voor contactgegevens, klik HIER