Energetische Behandeling

Resultaat van een Energetische Behandeling

Met een Energetische Behandeling laat je de energie weer stromen, de levensenergie. Hierdoor word je weer in contact gebracht met je ziel, zodat er rust ontstaat en jij in je kracht komt. Je durft beslissingen te nemen die wél ten gunste zijn van jezelf. In plaats van dat je dingen doet uit plichtsbesef of vanuit fatsoen. Leven vanuit je ziel zorgt ervoor dat je meer naar je gevoel luistert.

Sessie boeken

Wat gebeurt er tijdens een Energetische Behandeling?

Je energielichaam wordt wordt schoongemaakt. Alle banen in en om je heen worden opengemaakt en de verbinding wordt hersteld met moeder aarde en het allerhoogste. Jij gaat je eigen energie hierdoor weer voelen, welke afgestemd is op jouw ware zelf. De samenwerking tussen lichaam en ziel is verbeterd, waardoor je ZELF in staat bent om te helen.

Een Energetische Behandeling is een krachtige behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een verdieping in hun gevoelsleven, naar meer rust en vertrouwen.

De impact van een stressvolle maatschappij

We leven momenteel in een stressvolle maatschappij. Zonder dat we het door hebben zijn we overprikkeld. Iedere dag houden we heel wat ballen in de lucht. Soms lukt dat en soms gaat ons dat minder goed af. De dagelijkse worsteling houdt ons te veel in ons hoofd gevangen, waardoor we vanuit ons ego leven in plaats van vanuit onze ziel. Onze ego is dat deel in ons dat zijn stem laat horen door te vergelijken met anderen, dat streeft naar meer en dat ons in onze comfortzone wil houden. Het is de doorlopende monoloog die we van binnen voeren. Hierdoor zijn we het contact met onszelf, onze ziel verloren en ontstaan er veel psychische klachten en ziektes. 

Het antwoord is te leven vanuit de ziel

De Ziel is voor ons niet zichtbaar, maar toch zo belangrijk. Het is onze ware zelf, het meest authentieke in ons. Wij hebben de plicht om de ruimte van onze ziel te behouden en te verzorgen. De ziel vertegenwoordigt de waarheid in jezelf. Wanneer jij in staat bent om je leven te leiden naar volle waarheid, dan sta je in je kracht. Dat houdt in dat je alles van jezelf leert zien en omarmen. Dat alles er mag zijn en dat iedere vorm van aanpassingsvermogen wordt verwijderd uit je systeem. Jij bent in de basis perfect en als je dat gaat omarmen en inziet dat je gevoel altijd jouw waarheid vertelt, dan ga je stappen zetten. Het gaat er om je kwetsbaarheid en eigenwaarde te omarmen.  

Het is de kunst om in deze hectische tijden de onrustige geest binnen in ons tot stilte te brengen en te gaan leven vanuit onze ziel. Leven vanuit onze ziel brengt ons dichter bij onszelf, elkaar en de natuur.

Meer informatie? 

Wil je graag meer informatie over wat een Energetische Behandeling inhoudt? Klik dan HIER