Energetische Behandeling

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Het resultaat van een Energetische Behandeling

Je ziel wordt verder geactiveerd, je energielichaam wordt schoongemaakt, alle banen in en om je heen worden open gemaakt en de verbinding wordt hersteld met moeder aarde en het allerhoogste. Jij gaat je eigen energie hierdoor weer voelen, welke afgestemd is op jouw ware zelf. De samenwerking tussen lichaam en ziel is verbeterd, waardoor je ZELF in staat bent om te helen.

Energetische Behandeling, wat houdt dat in?

Een Energetische Behandeling is er op gericht om gevoel te laten stromen. Dit gebeurt door healing en door aanraking. Beide zijn er op gericht om de energie in het om het lichaam te activeren zodat het zelfhelend vermogen in staat wordt gesteld om blokkades op te opheffen. Het vrijmaken van ruimte maakt dat je ziel tot volledige bloei kan komen. Wanneer energie op de juiste manier in en om je heen stroomt, sta je in je kracht, ervaar je rust en vrede. De energie die hiervoor wordt gebruikt is heel fijn en hoog. 
De behandeling is ontspannend en tegelijk helend. 

Hoe lang duurt een Energetische Behandeling?

Een Energetische Behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. 

Hoe ga je tijdens een Energetische Behandeling te werk? 

Tijdens een Energetische Behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Vooraf bespreken we welke klachten aanwezig zijn en met welk doel je een behandeling geboekt hebt. Het is mogelijk dat de voor- en achterzijde van het lichaam wordt behandeld. Het is ook mogelijk dat alleen gekozen wordt voor de voorzijd. 
Tijdens de sessie wordt er systematisch en holistisch gewerkt. Dit houdt in dat het hele lichaam aan bod komt. Afhankelijk waar de doorstroom van energie aandacht mag krijgen kan het zijn dat bepaalde plaatsen van het lichaam meer aandacht krijgen.Tijdens de behandeling kun je worden aangeraakt. Ook wordt er op afstand gewerkt, bijvoorbeeld door je aura op te schonen. Het kan zijn dat we met elkaar in gesprek gaan, dat ik je wat vertel of dat we in stilte zijn. Geen enkele sessie is hetzelfde. Het is maatwerk. 

Wat merk ik na de sessie? 

Na een Energetische Behandeling ben je mogelijk licht in je hoofd. Wat er feitelijk gebeurt, is dat je hoofd wordt uitgeschakeld. Het is aan te bevelen om na de sessie even rust te nemen en gefilterd water te drinken. Het lichaam wil afvalstoffen kunnen afvoeren. Drink je te weinig, dan is het mogelijk dat je last van hoofdpijn klachten krijgt. 

Voor wie is een Energetische Behandeling niet geschikt?

Een Energetische Behandeling is in principe voor iedereen geschikt. Echter, er zijn uitzonderingen. Zonder hier in detail te treden geldt in ieder geval de regel dat bij zwangerschap in de eerste 4 tot 6 maanden geen behandeling plaats kan vinden. Na deze periode is het aan jou om zelf aan te voelen wat je prettig vindt. 

Wanneer ben je toe aan een Energetische Behandeling?

Zijn de volgende vragen op jou van toepassing, dan kan een Energetische Behandeling je misschien verder helpen.

 • Vind je het lastig om op je gevoel te vertrouwen?
 • Vind je het lastig om fysiek contact te maken?
 • Voel je onrust en ben je op zoek naar de kern van deze onrust?
 • Ben je druk en zoek je vaak afleiding? Waarom heb je zo'n groot aanpassingsvermogen?
 • Voel je vaak een "nee", maar zeg je Ja?
 • Ben je timide, gesloten en voel je dat het van binnen bruist?
 • Huil je regelmatig? En waar komt dit verdriet vandaan?
 • Hoor en zie je meer dan de gemiddelde kennis of vriend?
 • Voel je je vaak alleen hier op aarde?
 • Heb je het vaal koud?
 • Vind je het moeilijk om om de confrontatie aan te gaan?

Chakra behandeling

Tijdens een Energetische Behandeling zal de aandacht uit gaan naar je energetische lichaam, daar waar de energie mag stromen. Zo worden de chakra's en meridianen ook meegenomen en ook de organen en het spierweefsel. Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. Dat wat niet met het blote oog waarneembaar is wordt tijdens een Energetische Behandeling aangepakt.  

Energetische Behandeling bij blessures

Het is mogelijk om heel lokaal te werken tijdens een Energetische Behandeling. Het is aan te bevelen om een Energetische Behandeling te boeken wanneer je specifieke blessure hebt zoals een kneuzing, breuk of spierletsel.