De Reconnection

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 333,00 twee sessies

De Reconnection

Je kunt ervoor kiezen om in twee sessies een totale upgrade in je hele systeem aan te brengen. Dit noemen we De Reconnection (in het Engels The Reconnection). De Reconnection heb je maar één keer in je leven nodig en werkt daarna levenslang door op alle niveaus. Het doel van De Reconnection is om je versneld op je levenspad te brengen. Dat voelt misschien wat ongrijpbaar en onrealistisch, maar inmiddels heb ik genoeg voorbeelden in mijn praktijk gezien die het bewijs leveren. 

Wat houdt De Reconnection in?

De Reconnection, ook wel De Reconnectie genoemd, bestaat uit twee opeenvolgende sessies die binnen 72 uur na elkaar plaatsvinden. Eén sessie duurt ongeveer 90 minuten waarvan je 45 minuten op de behandeltafel ligt. Tijdens de sessie worden alle lijnen en punten in en om je (energetische) lichaam benadrukt en waar nodig hersteld. Je wordt tijdens de sessie niet aangeraakt en je ligt gekleed op de behandeltafel. 

Voor wie is De Reconnection geschikt?

De Reconnection is voor iedereen geschikt die op zoek is naar richting in zijn / haar leven. Vanuit de wellbeing gedachte, dat het belangrijk is om vanuit balans te leven is De Reconnection een belangrijke stap in die richting. De Reconnection gaat vooral over richting in je leven. De Reconnection is een bewuste keuze en kan daardoor alleen aan volwassenen gegeven worden.  

Waarin verschilt De Reconnection van een healing sessie? 

Daar waar een healing sessie gericht is op herstel en het in balans brengen van fysiek-, spiritueel-, emotioneel- en mentaal niveau is De Reconnection gericht op jouw levenspad. Heb je een levensmissie? Welke richting mag je uit gaan? Om De Reconnection te mogen uitvoeren dien je iedere 2 jaar je licenties te halen. Tijdens een sessie benadruk je ongeveer 200 punten en lijnen en dit is nauwkeurig werk. Een healing vindt daarentegen intuitief plaats.    

Waarom is De Reconnection zo kostbaar?

Het is een levensveranderende gebeurtenis en je betaalt een vastgesteld tarief wat wereldwijd gehanteerd wordt. De valuta van het betreffende land bepaalt wat 333 inhoudt. In Nederland zijn dit Euro's. Het getal 333 is verbonden met de hoge frequentie van 3 maal de heilige drie-eenheid-verbinding met het universum. 333 is het specifieke frequentiegetal van De Reconnection en staat symbool voor de eenheid van de mens in lichaam, geest en ziel. 333 heeft daardoor ook op andere vlakken een belangrijke uitwerking.  

Meer informatie? 

Wil je graag meer informatie over wat De Reconnection inhoudt, klik dan HIER.
Wil je persoonlijk advies en informatie? Voor de contactgegevens klik HIER.

De Reconnection en algemene voorwaarden 

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zo geldt de regel dat wanneer je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen, je dit minimaal 24 uur van te voren moet doen. Anders breng ik de sessie in rekening, net als bij de tandarts of huisarts ;-)

Wordt De Reconnection vergoed? 

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur krijgen voor in je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.