Combi healing & massage 90 minuten

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 95,00

Wat houdt het combipakket in?

Je kunt er voor kiezen om een Reconnective Healing sessie te combineren met een ontspanningsmassage. Wil je eerst een healing ontvangen en aansluitend een massage? Of juist andersom: eerst een ontspanningsmassage en daarna een healing. Beide vullen elkaar aan, beide versterken elkaar. Het biedt vele voordelen. 

De afgelopen jaren is het me opgevallen dat cliënten na een Reconnective Healing sessie behoefte hadden aan wat extra tijd om zo de diepe ontspanning toe te kunnen laten voordat het drukke leven weer kon worden opgepakt. Tijdens het ontwaken van een Reconnective Healing sessie kan het soms voelen of je nog zweeft, of je nog niet helemaal geland bent. Een ontspanningsmassage kan dan uitkomst bieden. 

Daarnaast helpt een massage voorafgaand aan de Reconnective Healing sessie om in een diepere ontspanning te komen. Vooral als het de eerste keer is voor jou, kan het spannend zijn en lukt het je daarom niet goed om vanaf het begin te ontspannen. Wanneer je eerst een massage neemt, kan de healing makkelijker worden opgestart. En jij kunt dan nog even nagenieten van de massage.

Wat is Reconnective Healing? 

Reconnective Healing is een hands-off techniek waarbij je in contact wordt gebracht met je onderbewustzijn. Hierdoor ervaar je een diepe ontspanning. De sessie zelf duurt gemiddeld 45 minuten waarbij je gekleed en op je rug ligt. 

Een Reconnective Healing sessie is een intuïtieve vorm van healing waarbij je terug in balans wordt gebracht op  fysiek, geestelijk en op spiritueel niveau.De sessie werkt diep door in je onderbewustzijn en heeft tot doel om het licht in jou te laten schijnen en te laten groeien. Tijdens de sessie gaat het om jou, jouw blauwdruk, wie jij werkelijk bent, jouw ziel. Jouw ziel mag gehoord worden en de intelligentie van het universum kan je hierbij helpen. Tijdens een sessie wordt gebruik gemaakt van hogere frequenties, de frequenties van licht en liefde.

Kies je voor het combipakket dan lig je tijdens de massage op je buik. Je ontvangt een rugmassage waarbij de nek en het hoofd worden meegenomen. Tijdens de healing lig je op je rug. Je wordt dan toebedekt met handoeken en dekens om je warm te houden. 

Wil je graag meer informatie over wat een Reconnective Healing sessie voor jou kan betekenen, klik dan HIER

Wat houdt een ontspanningsmassage in?

Tijdens de ontspanningsmassage lig je op je buik op de behandeltafel. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden, worden met een handoek bedekt. De ruimte is warm, zodat je het niet koud krijgt. De massage is ontspannend. Dat wil zeggen dat je huid, je spieren, bindweefsel en alles wat daarmee samenhangt met warme olie wordt los gemasseerd. Dit gebeurt intuïtief. Daar waar spieren vast zitten zal ik wat dieper in de huid werken. De ontspanningsmassage duurt in totaal 45 minuten. 

Omdat ik met warme olie werk en ook je hoofd en nek worden meegenomen, zullen je haren ook wat vettig worden.

Contra-indicaties

Er zijn een aantal situaties waarin het beter is om je niet te laten masseren. Een massage levert dan een zogeheten contra-indicatie op, het kan dan een nadelige werking hebben. Het is belangrijk dat we ons hier aan houden. Voor jou is het belangrijk dat je hier kennis van neemt alvorens je een sessie boekt.

Wanneer is het niet verstandig om een massage te boeken: 

 • In de eerste 3 maanden van de zwangerschap
 • Bij oververmoeidheid /Burn-out (de massageprikkels kunnen dan niet goed verwerkt worden)
 • Bij koorts (massage kan de verhoogde stofwisseling verergeren)
 • Wanneer bij jou kanker is vastgesteld (overleg altijd eerst met je arts, in sommige gevallen kan een zachte massage juist goed zijn)
 • Bij een hartaandoening (tijdens een massage kan je hartritme verlagen)
 • Bij infectieziekten, zoals griep, ernstige verkoudheid (massage verergert de symptomen)
 • Bij steenpuisten en andere besmettelijke huidaandoeningen (besmettingsgevaar en uitbreidingsgevaar)
 • Bij te veel pijn (massage heeft meestal geen nut)
 • Bij gebruik van antibiotica, bloedverdunners of medicatie met een gele sticker (overleg met je (huis)arts)

Bij plaatselijke ongemakken:

Bij plaatselijke ongemakkelijk geldt de regel dat er wel gemasseerd mag worden, maar dat de plaats van de aandoening niet gemasseerd zal worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor:

 • Een beschadigde huid, bijvoorbeeld blauwe plekken, schaafwonden en open wonden
 • Bij lokale, actieve ontstekingen (bijv. bij reuma, massage kan de ontstekingen verergeren)
 • Bij spataderen
 • Bij trombose
 • Bij psoriasis
 • Bij vaatontsteking (de verzwakte vaten kunnen beschadigen door de druk)

Meer informatie? 

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen of wil je mij persoonlijk spreken voordat je een sessie boekt, dan kan dat natuurlijk. Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar. Ook per what's app. Klik HIER voor de contactgegevens. 

Algemene voorwaarden bij Memorable

Bij Memorable zijn algemene voorwaarden van toepassing. Zo geldt de regel dat wanneer je een afspraak wilt wijzigen of afzeggen, je dit minimaal 24 uur van te voren moet doen. Anders breng ik de sessie in rekening, net als bij de tandarts of huisarts ;-)

Vergoedingen bij Memorable

De ziektekostenverzekering vergoed mijn diensten niet. Wel kun je als ondernemer een zakelijke factuur ontvangen voor je bedrijfsadministratie. Ook zijn sommige werkgevers bereid (een deel van) de sessie te vergoeden.