Persoonlijke Coach

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 60,00 per sessie

Persoonlijke coaching in Velp

Verandering vraagt om bewustzijn, wilskracht en om acceptatie. Vanuit deze drie pijlers is het mogelijk om een coachtraject bij mij te volgen. De hoofdvestiging van Memorable ligt in Velp.  

Waarom zou je voor Memorable kiezen?

Vanuit praktijk Memorable coach ik volwassenen en kinderen met als doel ze bewuster te maken en dichter bij zichzelf te brengen. Dit is de basis voor welke vraagstelling dan ook. Mijn gedachte is dat het voor iedereen goed is om af en toe naar een coach te gaan. Omdat een coach jou kan spiegelen en je in beweging brengt en houdt. Je krijgt tijdens een coach gesprek meer helderheid over de vraagstukken waar je je op dat moment mee bezig houdt. 

Vanuit mijn PABO achtergrond heb ik een goede kijk op de leefwereld en ontwikkeling van kinderen. En de vervolgstudie Onderwijskunde heeft me geholpen om het beeld van volwassenen en het leerpotentieel verder uit te diepen.

In mijn leven heb ik altijd meer waargenomen en gevoeld dan de gemiddelde mens. Mijn kwaliteiten in helderweten, helderhoren, helderzien en heldervoelen zorgen ervoor dat ik jou goed kan doorgronden en weet wat je nodig hebt om een volgende stap te kunnen zetten. 

Tegenwoordig is coaching een vergaarbak voor heel veel disciplines. Bij Memorable is de keus aan jou. Je kunt kiezen voor een eenmalige sessie waarin je een specifiek thema verder uit wilt diepen of je kunt kiezen voor een traject waarbij gesprekken worden afgewisseld met andere werkvormen. Dit met als doel om dat wat je hebt ontwikkeld zo goed mogelijk in je systeem te laten beklijven. 

Waar mijn kwaliteiten liggen? De mens staat bij mij centraal, de mens als geheel. Vanuit een holistisch perspectief kijk ik naar de mens. Dat wil zeggen vanuit fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Maar ook kijk ik naar de omgevingsfactoren. Alles heeft zijn invloed op hoe je je ontwikkeld en hoe je je daarbij voelt. Thema's die mijn interesse hebben zijn:

- HSP (Hoog Sensitieve Personen)

- Emotionele blokkades / Trauma verwerking

- In je kracht staan

- Burn Out / angsten

- Levensvraagstukken

- Eenzaamheid

- Narcistisch misbruik

- Gezondheidsproblemen 

- Verlies en rouw

- Concentratieproblemen

- Leiderschapsontwikkeling

Wat voor Coaching biedt Memorable? 

Je kunt terecht voor uiteenlopende vraagstukken. Globaal genomen biedt Memorable de volgende coach trajecten aan:

- Coaching voor persoonlijke ontwikkeling

- Coaching om je gezondheid naar een hoger plan te brengen

- Coaching om je te helpen in je kracht te komen

- Coaching bij traumaverwerking  

- Coaching om jou als hoogsensitief persoon te helpen in je kracht te staan

- Coaching bij verlies en rouw

- Coaching bij eenzaamheid

- Coaching om je meer in balans te brengen 

Coach leerweg bij Memorable, wat houdt dat in?

Wanneer we spreken over coaching, dan heb je het over een veranderingsproces. Een proces staat voor tijd en geduld. De meeste levensvraagstukken vragen om bewustwording, toewijding en geduld.  Verandering kost tijd en daarom komt het voor dat coaching uit meerdere sessies bestaat. 

Ieder coachtraject start met een intake waarin we met elkaar kennismaken. Iedere coach sessie duurt ongeveer 60 minuten. Met elkaar bepalen we met welke frequentie we elkaar spreken. Om de week of om de twee weken of eenmaal per maand.

Eveneens spreken we met elkaar af of je de sessies altijd in de praktijk wilt ontvangen of bijvoorbeeld via Skype / Zoom. Een wandeling kan ook onderdeel uitmaken van de sessies. 

Ik wil een coach leerweg aanvragen via mijn werkgever

Wanneer je van je werkgever een coach leerweg mag doorlopen, worden tijdens de intake de doelstellingen bepaald en wordt een coach contract ondertekend door zowel client als coach. In dit contract wordt de vraag van de client verder uitgediept en zijn de doelstellingen uitgewerkt.

Client overlegt de coachopdracht met zijn of haar werkgever. Tussen de coachgesprekken in gaat de client aan de slag met opdrachten. Veelal zijn dit reflectie opdrachten, maar het kunnen ook concrete opdrachten zijn waarmee bepaald gedrag afgeleerd of juist aangeleerd wordt.

Het laatste coachgesprek zal geëvalueerd worden. Hier wordt eveneens een verslag van geschreven welke de client (en waar nodig werkgever) kan gebruiken om de persoonlijke leerweg verder vorm te geven.

Het vaststellen van je talenten en het verder inrichten van je groeipad gebeurt door middel van ervaring en reflectie. Ervaring door te doen en reflectie door interactie met anderen. Een coachgesprek staat niet op zichzelf. Coaching kan alleen slagen als dat wat je bespreekt ook daarna wordt toegepast in de praktijk.

Ik wil graag gecoached worden, waar meld ik me aan?

Ben je geinteresseerd in een coachtraject en wil je graag meer informatie? Dat is altijd mogelijk. Je kunt me bellen of een mail sturen. Net wat jou het beste uit komt. Klik HIER voor alle contactgegevens. J

Hoeveel kost een coach traject bij Memorable?

Bij Memorable gaan we uit van een serie van 6 sessies. Echter, je betaalt per keer. Je kunt tussentijds altijd besluiten om te stoppen, zonder enige financiele consequentie.