Coaching

Coaching door Memorable

Verandering vraagt om bewustzijn, wilskracht en om acceptatie. Vanuit deze drie pijlers is het mogelijk om een coachtraject bij mij te kunnen volgen. Een coachtraject hangt altijd onherroepelijk samen met competentie ontwikkeling. Vragen die hieruit voort komen zijn bijvoorbeeld: Welk gedrag belemmert jou op dit moment in je werk of dagelijkse omgang met anderen? Maar ook: Waarom lukt het je niet om stappen te zetten in je ontwikkeling / in je werk? Waardoor word je belemmert? Hoe voelt dat dan?

Coaching zal dan ook voornamelijk gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Heb je vragen over je levensdoel en levensmissie, dan is dit ook mogelijk. 

Waarom zou je voor Memorable kiezen?

In het kort leg ik je graag uit wat mijn kwaliteiten zijn en welke ervaring ik heb op het gebied van coaching. Ook verwijs ik je graag naar mijn volledige cv welke beschreven is op mijn linkedin pagina: klik hier.

Behalve ervaring als coach is mijn studie-achtergrond gericht op persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik de PABO afgerond en ben ik daarna Onderwijskunde gaan studeren aan de universiteit van Nijmegen. Daar was mijn afstudeerscriptie gericht het leren van jonge managers bij de Rabobank academie. Na de universiteit heb ik diverse banen gehad waarbij de focus op het ontwikkelen van persoonlijke leerprogramma's centraal stond. Van traineeprogramma's tot talent development programma's tot management development programma's. Het ontwikkelen van toetsen en het examineren volgens BBL richtlijnen maken hier allemaal deel van uit. Verder heb ik aantoonbare ervaring in het bedrijfsleven. Zo heb ik gewerkt voor bedrijven zoals VGZ, Rijkswaterstaat en de NS, als vaste medewerker en als consultant. Ik heb hierdoor een goede kijk op persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit praktijk Memorable coach ik mensen met als ze bewuster te maken en dichter bij zichzelf te brengen. De focus ligt met name op het ontdekken en herkennen van de kwaliteiten / sterke punten van een persoon. Dit vanuit de gedachte dat iedereen over een of meerdere talenten beschikt en dat je dat vaak zelf ook leuk vindt om te doen (omdat het je gemakkelijk af gaat).

Het vaststellen van je talenten en het verder inrichten van je groeipad gebeurt door middel van ervaring en reflectie. Ervaring door te doen en reflectie door interactie met anderen. Een coachgesprek staat niet op zichzelf. Coaching kan alleen slagen als dat wat je bespreekt ook daarna wordt toegepast in de praktijk.

Wat houdt een coachtraject bij Memorable in?

Een coachtraject start altijd met een intake waarin de kennismaking plaatsvindt. Een belangrijke voorwaarde voor een coachtraject is dat zowel coach als client instemmen met het vervolg. Het intake gesprek kost € 50 en duurt 45 tot 60 minuten.

Daarna vinden er minimaal 3 coachgesprekken / coachsessies plaats van telkens 90 minuten. Samen met de client wordt bepaald of een coachgesprek om de week of om de twee weken plaatsvindt. Het eerste coachgesprek worden de doelstellingen bepaald. Wanneer je een coachtraject via je werkgever volgt, dan stellen we samen een coach contract op welke zowel wordt ondertekend door client als coach. In dit contract wordt de vraag van de client verder uitgediept en zijn de doelstellingen uitgewerkt.
Client overlegd de coachopdracht, indien noodzakelijk, met zijn of haar werkgever. Tussen de coachgesprekken in gaat de client aan de slag met opdrachten. Veelal zijn dit reflectie opdrachten, maar het kunnen ook concrete opdrachten zijn waarmee bepaald gedrag afgeleerd of juist aangeleerd wordt.

Het laatste coachgesprek zal geëvalueerd worden. Hier wordt eveneens een verslag van geschreven welke de client (en waar nodig werkgever) kan gebruiken om de persoonlijke leerweg verder vorm te geven.

Ik zoek een Leefstijlcoach

Je kan bij mij een persoonlijk coachtraject volgen waarin we gaan bepalen welke gedragingen jou in de weg zitten. Leefstijlcoaching gaat in feite over hetzelfde. Samen kijken we hoe we jouw leven beter op de rit kunnen krijgen. Hiervoor hanteer ik een stappenplan aan de hand waarvan we aan de slag gaan. Ik schrijf vooral "we", omdat het een wisselwerking is tussen jou en mij. Voor meer uitleg hierover klik HIER

Waar kan ik me aanmelden voor een coachtraject?

Ben je geinteresseerd in een coachtraject of wil je graag meer informatie? Dat is altijd mogelijk. Je kunt me bellen of een mail sturen. Net wat jou het beste uit komt.

Bellen, tel: 0644046808

Email: info@memorable.nl

Meer informatie over mij, lees je HIER

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren