Coach in Arnhem - Persoonlijke Ontwikkeling

€ 75,00
Vul de volgende gegevens in voor het maken van een afspraak. Je wordt teruggebeld.

Coaching bij Memorable in Arnhem

Verandering vraagt om bewustzijn, wilskracht en om acceptatie. Vanuit deze drie pijlers is het mogelijk om een coachtraject bij mij te volgen. Een coachtraject hangt altijd onherroepelijk samen met competentie ontwikkeling. Vragen die hieruit voort komen zijn bijvoorbeeld: Welk gedrag belemmert jou op dit moment in je werk of dagelijkse omgang met anderen? Maar ook: Waarom lukt het je niet om stappen te zetten in je ontwikkeling / in je werk? Waardoor word je belemmert? Hoe voelt dat dan?

De coaching zal dan ook voornamelijk gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Heb je vragen over je levensdoel en levensmissie, dan is dit ook mogelijk. Echter, dan zal het coachtraject anders worden ingericht.

Waarom zou je voor Memorable kiezen?

In het kort leg ik je graag uit wat mijn kwaliteiten zijn en welke ervaring ik heb op het gebied van coaching. Ook verwijs ik je graag naar mijn volledige cv welke beschreven is op mijn linkedin pagina: klik hier.

Behalve dat ik ervaring heb als coach, is mijn studiekeuze er op gericht geweest om mensen te ontwikkelen. Na het afronden van de PABO besloot ik verder te studeren en ben ik Onderwijskunde gaan studeren aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Daar was mijn afstudeerscriptie gericht het leren van jonge managers bij de Rabobank academie. Na de universiteit heb ik diverse banen gehad waarbij de focus op het ontwikkelen van persoonlijke leerprogramma's centraal stond. Van traineeprogramma's tot talent development programma's tot management development programma's. Het ontwikkelen van toetsen en het examineren volgens BBL richtlijnen maken hier allemaal deel van uit. Verder heb ik aantoonbare ervaring in het bedrijfsleven. Zo heb ik gewerkt voor bedrijven zoals VGZ, Rijkswaterstaat en de NS, als vaste medewerker en als consultant. Ik heb hierdoor een goede kijk op persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit praktijk Memorable coach ik kinderen en volwassenen met als doel ze bewuster te maken en dichter bij zichzelf te brengen. De focus ligt met name op het ontdekken en herkennen van de kwaliteiten en sterke punten van een persoon. Dit vanuit de gedachte dat iedereen over een of meerdere talenten beschikt en dat je dat vaak zelf ook leuk vindt om te doen (omdat het je gemakkelijk af gaat).

Het vaststellen van je talenten en het verder inrichten van je groeipad gebeurt door middel van ervaring en reflectie. Ervaring door te doen en reflectie door interactie met anderen. Een coachgesprek staat niet op zichzelf. Coaching kan alleen slagen als dat wat je bespreekt ook daarna wordt toegepast in de praktijk.

Persoonlijke coaching bij Memorable, wat is dat?

Een coachtraject start altijd met een intake waarin de kennismaking plaatsvindt. Een belangrijke voorwaarde voor een coachtraject is dat zowel coach als client instemmen met het vervolg. Een intake gesprek duurt gemiddeld 60 minuten.

Vervolgens vinden er minimaal 3 coachgesprekken / coachsessies plaats van telkens 90 minuten. Samen met de client wordt bepaald of een coachgesprek om de week of om de twee weken plaatsvindt. Vaak vinden de eerste 3 gesprekken om de week plaats. Daarna verschuift dit naar eens in de twee weken en wanneer een traject langer dan een half jaar duurt, dan vindt een gesprek veelal eens in de maand plaats. Meestal vinden de sessies plaats bij praktijk Memorable. Soms wordt besloten om een wandeling te maken in de natuur. Dit wordt altijd vooraf overlegd.
Wanneer er een werkgever betrokken is bij een coachtraject, worden tijdens de intake  de doelstellingen bepaald en wordt een coach contract ondertekend door zowel client als coach. In dit contract wordt de vraag van de client verder uitgediept en zijn de doelstellingen uitgewerkt.

Client overlegt de coachopdracht met zijn of haar werkgever. Tussen de coachgesprekken in gaat de client aan de slag met opdrachten. Veelal zijn dit reflectie opdrachten, maar het kunnen ook concrete opdrachten zijn waarmee bepaald gedrag afgeleerd of juist aangeleerd wordt.

Het laatste coachgesprek zal geëvalueerd worden. Hier wordt eveneens een verslag van geschreven welke de client (en waar nodig werkgever) kan gebruiken om de persoonlijke leerweg verder vorm te geven.

Een coachtraject in Arnhem, waar meld ik me aan?

Ben je geinteresseerd in een coachtraject of wil je graag meer informatie? Dat is altijd mogelijk. Je kunt me bellen of een mail sturen. Net wat jou het beste uit komt. 

Hoeveel kost een coach traject bij Memorable?

De coaching tarieven op de site zijn per uur. Bij een gesprek van 90 minuten worden deze naar rato in rekening gebracht.