Cacao ceremonie 1 op 1

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 115,00 per sessie

Wat is het resultaat van een cacao ceremonie?

Na de ceremonie voel je innerlijke rust en kracht. Je voelt je geborgen en staat in verbinding met je eigen lijf. Je hebt intenties neergezet die jou verder op weg helpen. Je voelt je een liefdevolle energie in je lichaam stromen. 

Wat houdt een cacao ceremonie in? 

Een cacao ceremonie bestaat uit een aantal vaste rituelen die tesamen zorgen voor een hartsverbinding met jezelf en iedereen om je heen. Ook helpt het om je verlangens te manifesteren, je ervaart meer innerlijke kracht. Liefde magie voeren de boventoon. 

Tijdens de ceremonie worden jouw intenties neergezet en vindt er een meditatie plaats waarin je je verbindt met moeder aarde. In dit proces wordt er een kopje pure biologische cacao uit Peru gedronken. Deze cacao zorgt ervoor dat je hartchakra wordt geopend. 

We spreken van een ceremonie, omdat het ritueel plaatsvindt in een heilige setting. De ceremonie vindt plaats in mijn praktijk. Deze ruimte is gereinigd en er branden kaarsen. De sfeer is daar vooral sereen en je voelt je welkom. Voorafgaande aan de ceremonie zet ik de ruimte in het licht en spreek ik intenties uit. Hiermee is de ruimte ingewijd en klaar om als ceremonie te gebruiken. 

Tijdens een cacao ceremonie wordt pure cacao gedronken. Pure cacao opent je hartchakra. De cacao stelt je in staat om een innerlijke helende reis te maken. Een reis waarin je intenties gaat manifesteren, negatieve emoties kunnen worden losgelaten en waarmee je gaat ervaren hoe het voelt wanneer je hartchakra wordt geopend.

De werking van de pure cacao start meestal nadat je deze na ongeveer 20 minuten hebt ingenomen. Gedurende de eerste 20 minuten zetten we intenties neer en mediteren we. Na deze 20 minuten ontvang je een healing en kijken we wat er nog meer mag komen. Alles gebeurt in een ontspannen setting.  

Eenmaal thuis werkt de cacao nog een aantal uren door. Cacao is daarnaast ook een activator. Daarom is het verstandig om de cacao ceremonie altijd overdag te laten plaatsvinden en niet 's avonds. 

Hoe gezond is een cacao ceremonie?

Heel gezond! Behalve dat het je hartchakra opent en het de verbinding met je liefdevolle zelf versterkt, heeft de cacao ook een medicinale werking op je fysieke lichaam. Cacao bevat heel veel antioxidanten waarmee je immuunsysteem een boost krijgt.  Verder bevat het veel mineralen zoals ijzer, zink, chroom en magnesium. Let op: de cacao die je drinkt is behoorlijk intens en bitter. Het is niet te vergelijken met chocolade, omdat er geen suiker in zit. 

Voor wie is een cacao ceremonie geschikt? 

Een cacao ceremonie is geschikt voor mensen die de dagelijkse onrust even willen vergeten en zich weer verbonden willen voelen met zichzelf. Deze ceremonie is ook geschikt voor mensen die willen werken aan zelfliefde en die bewuster in het leven willen staan. 

We adviseren geen cacao ceremonie te boeken wanneer je zwanger bent of anti depressiva slikt. 

Hoe werkt een cacao ceremonie 1 op 1? 

Tijdens een 1 op 1 ceremonie gaan we mediteren en ontvang je een healing. Jouw intenties worden neergezet. De ceremonie vindt plaats in de praktijk en duurt gemiddeld 2 uur. 

Hoe werkt een cacao ceremonie in teams of groepen? 

Een cacao ceremonie kan helpen als onderdeel van teambuilding of om de verbinding in een groep te versterken. Het is belangrijk dat iedereen zelf er voor kiest om deel te nemen. Een ceremonie mag nooit van bovenaf worden opgelegd.

De ceremonie duurt gemiddeld 4 uur. In samenspraak met de betreffende organisatie bepalen we hoe het dagdeel kan worden ingevuld. Alle activiteiten zijn ten gunste van de cacao ceremonie. Je kunt hierbij denken aan meditatie, zang en dans. Ook is het mogelijk om een klankschaal healing in te zetten. 

Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina of stuur een bericht. Voor de contactgegevens klik HIER

Ik wil graag een ceremonie boeken, kan dat? 

Natuurlijk kan dat! Vul het contactformulier in bovenaan deze pagina of stuur een bericht. Voor de contactgegevens klik HIER.