Biologische appelcider azijn van Bragg 946 ml

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 15,00
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd
Deze biologische appelcider azijn is Kosher gecertificeerd, is ongefiltreerd, onverhit, onpasteurized en heeft een zuurgraad van 5%. Tot slot bevat deze fles de geweldige "Mother" van Azijn.
Appelazijn zit vol met voedingsstoffen, denk aan vitamine A, B1, B2, B6, C en E en mineralen zoals ijzer, calcium, kalium, magnesium en fosfor.
Appelazijn is erg veelzijdig. Je kunt het toevoegen aan een glas water, maar je kunt het ook verwerken in een dressing of gebruiken als marinade. Drink nooit ongemengde appelazijn, dit kan je slokdarm irriteren en beschadigen.
Appelcider azijn kent verschillende gezondheidsvoordelen. Hiervoor verwijzen we je graag naar diverse blog pagina's waar dit wordt uitgelegd. Als webshop eigenaar is het niet toegestaan om gezondheidsvoordelen te noemen. 

Hoe gebruik ik appelcider azijn?


Je kunt de azijn op verschillende manieren toepassen. Zo kun je de azijn op je huid smeren. De azijn helpt bij verschillende huid kwaaltjes. Daarnaast kun je de azijn toevoegen aan salades. Als dressing gecombineerd met bijvoorbeeld mosterd en een fijne olijfolie geef je de salade een extra twist.
Tot slot kun je de azijn mengen in een glas water. We adviseren om maximaal 2 eetlepels per glas water te gebruiken. Drink deze glas op de nuchtere maag, bij voorkeur in de ochtend. Je kunt dit twee tot drie keer per dag doen, dan wordt geadviseerd om net voor de maaltijd een glas te nemen.  Drink het glas altijd leeg met een rietje, omdat het zuur van de azijn je tanden aan kan tasten. Drink het azijn in ieder geval nooit puur. Daar kan je slokdarm niet goed tegen.

Ingrediënten

Gecertificeerde biologische rauwe appelazijn en gezuiverd water. Verdund tot een zuurgraad van 5%.

Land van herkomst

VS

Bewaaradvies

Afgesloten bewaren op kamertemperatuur