Aura- en chakra reiniging

Wil je een afspraak inplannen?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan vrijblijvend de volgende gegevens in. Memorable neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

€ 105,00 per sessie

Wat is het resultaat van een aura- en chakra reiniging?

Na de sessie voel je jezelf lichter en ervaar je meer rust in je systeem. Dat je je lichter voelt heeft tot gevolg dat je meer positiviteit zal gaan ervaren en dat angsten en zorgen naar de achtergrond verdwijnen.

Wat houdt aura- en chakra reiniging in?

Tijdens een sessie zie, weet en voel ik waar bij jou blokkades zitten. Met blokkades worden delen van je energetische lichaam bedoeld waar de informatie niet goed meer doorheen kan stromen. De chakra's bevinden zich eveneens in je energetische lichaam en zijn belangrijke energiepunten die als een soort mechanisme ervoor zorgen dat alle energie voortdurend in beweging is. Wanneer een chakra niet goed draait, dan stagneert de energie. Dit kan betekenen dat je het sneller koud hebt, dat je teveel in je hoofd zit ofdat je bijvoorbeeld fysieke problemen ervaart.

De sessie vindt gekleed plaats. Tijdens de reiniging maak ik gebruik van materialen zoals florida water en salie.  

Wat houdt het niet in? 

Tijdens de sessie worden er geen entiteiten weg gehaald. 

Voor wie is een aura- en chakra reiniging geschikt? 

Een sessie is geschikt voor mensen die ervaren dat ze teveel in hun hoofd zitten, dat ze teveel zorgen en angsten ervaren. Wanneer je ervaar dat je neerslachtig bent of niet in je kracht staat is de sessie eveneens geschikt. 

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Het kan voorkomen dat de sessie uit loopt. In de planning wordt rekening gehouden met een maximum van 2 uur. 

Ik wil graag een sessie boeken kan dat? 

Natuurlijk kan dat. Op deze pagina kun je je gegevens achterlaten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt me ook een whats app bericht sturen. Zie hiervoor de contactpagina. Klik HIER