Audio: Centreren en jezelf terug in balans brengen

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
€ 15,00
  • Ervaringsdeskundig
  • Lage verzendkosten
  • Specifiek geselecteerd

Je ontvangt via email een audio opname. De opname wordt verstuurd via WE -transfer. Deze audio kun je op ieder gewenst moment afspelen en zo vaak als je maar wilt. Op verzoek kun je de audio ook via what's app ontvangen, zodat je deze gemakkelijk via je telefoon kunt afspelen. Het is niet toegestaan om de audio met anderen te delen. 

Wat houdt "centreren" in?

Tijdens deze audio neem ik je mee, zodat je stap voor stap begeleid wordt terwijl jij je ogen gesloten houdt. Tijdens de audio hoor je waar je je aandacht op kunt focussen en wat je met de ademhaling kunt doen. 

Centreren houdt in dat je de verbinding met jezelf, met je bron en met moeder aarde herstelt. Herstellen betekent dat je alle energie en aandacht terug haalt naar jezelf. Hierdoor voel je jezelf beter en kun je gemakkelijker besluiten nemen, kun je stressvolle situaties beter handlen en kun je in ontspanning blijven terwijl je misschien toch druk bent. 

Centreren houdt ook in dat je chakra's in balans brengt en laat stromen. De chakra's die belangrijk zijn voor je hele energie systeem. 

Deze audio vormt de basis van je dagelijkse oefeningen. De oefening kun je het beste doen wanneer je in de ochtend wakker wordt en in de avond net voordat je gaat slapen.   

Hoe lang duurt de audio opname?

Deze duurt 15 minuten